Λείπει ένας πόιντ γκαρντ για... πάρτη του!

Ευρωλίγκα: «Ασημένιο μετάλλιο» στα ριμπάουντ ο Παπαγιάννης!

Το καλοκαίρι του 2016 ο Γιώργος Παπαγιάννης πήρε άλλους τρεις πόντους μπόι, φτάνοντας να βλέπει τον κόσμο από τα 220 εκατοστά!

Οι Αμερικάνοι λένε πως το μόνο που δεν διδάσκεται είναι το ύψος και ο Μεγαρίτης το συνδυάζει με υψηλή τεχνική κατάρτιση, συμμετρικό κορμί, δυνατά πατήματα στο παρκέ, αξιοπρεπές ρεπερτόριο στην εκτέλεση, εξαιρετικό σουτ με πρόσωπο στο καλάθι και υψηλά ποσοστά στις βολές.

Αν λάβουμε υπ’ όψιν μας πως στην πατρίδα του μπάσκετ θεοποιούνται οι σέντερ όταν καταφέρνουν να σουτάρουν με ποσοστό κοντά στο …60% στις βολές, καταλαβαίνετε ότι σήμερα οι Αμερικανοί θα βλέπουν τον Παπαγιάννη σαν …εξωγήινο, όχι μόνο να ευστοχεί από τη γραμμή της φιλανθρωπίας, αλλά και να γράφει τρίποντα!

Αυτό που λείπει από τον Γιώργο (που ήταν σαρωτικός την Κυριακή στην Πυλαία) είναι περισσότερες κινήσεις στο ζωγραφιστό κι ένας πλέι-μέικερ να εκμεταλλευτεί το τεράστιο άνοιγμα χεριών του.

Είναι φοβερό εδώ και δυο χρόνια να έχει εντοπιστεί το πρόβλημα και να μην γίνονται οι κινήσεις για την διόρθωση του ζητήματος που παρασύρει όλη την ομάδα.

Δημήτρης Στρατής

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News