Λέει "αντίο" πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού

Λέει "αντίο" πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού

[ads]
Μπορεί ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης να έχει αρκετές προτάσεις για να συνεχίσει την καριέρα του, μετά από ενάμισι χρόνο χωρίς ομάδα, αλλά από ότι φαίνεται ο Έλληνας επιθετικός σκέφτεται να κρεμάσει τα παπούτσια του, αφού πλέον είναι 35 χρονών και δεν βρίσκει κάτι που να του δίνει σοβαρά κίνητρα για να συνεχίσει.

[ads2]

Ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού είχε πρόταση, το περασμένο καλοκαίρι, από την Αελ αλλά τελικά δεν προχώρησε σε συμφωνία με την ομάδα του Αλέξη Κούγια.

Αυτή την στιγμή φαίνεται να έχει κρούση από την Παναχαϊκή, με τον «Σάλπι» να προτιμάει να τελειώσει την καριέρα του έχοντας ως τελευταίο σταθμό τον Πάοκ, αφού τα λεφτά και το κίνητρο είναι πολύ μειωμένα για να τον κάνουν να σκεφτεί την επιστροφή του στο ποδόσφαιρο.

Διαβάστε την Στοιχηματική ανάλυση του Σημερινού παιχνιδιού του Παναθηναϊκού στην Euroleague, με το προγνωστικό που πληρώνει 4.30. Ενα κλίκ στον παρακάτω σύνδεσμο Αρκεί ⇒ Προγνωστικά Μπάσκετ

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Γιώργος Μπαλαχάμης
Είμαι Παναθηναϊκός από όταν θυμάμαι τον εαυτό μου. Πάντα ήθελα να μαθαίνω πρώτος τι γίνεται στον Παναθηναϊκό και κάπως έτσι ήρθε στην ζωή μου η αθλητική δημοσιογραφία. Όνειρά μου; Ο Παναθηναϊός... συνέχεια πρωταθλητής και ευρωπαϊκός τελικός στο ποδόσφαιρο. Επικοινωνία: giorgos.balahamis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News