Λέει το «ναι» ο Ινσούα - Το συμβόλαιο και τα χρήματα που του πρότεινε ο Παναθηναϊκός

Λέει το «ναι» ο Ινσούα - Το συμβόλαιο και τα χρήματα που του πρότεινε ο Παναθηναϊκός

Έτοιμος να πει το ναι στον Παναθηναϊκό και να παραμείνει και για τα επόμενα τρία χρόνια στο «τριφύλλι», φέρεται να είναι ο Εμάνουελ Ινσούα.

Ο Αργεντίνος αριστερός μπακ έχει αποτελέσει μια από τις προτεραιότητες του Νίκου Νταμπίζα στο κομμάτι των ανανεώσεων και, σύμφωνα με το «Εθνοσπόρ», οι δύο πλευρές βρίσκονται πολύ κοντά στο να συνεχίσουν τη συνεργασία τους.

Ο Ινσούα είναι έτοιμος να πει το «ναι» σε νέο τριετές συμβόλαιο με αποδοχές που θα ξεκινούν από τις 280 χιλιάδες ευρώ και θα ανεβαίνουν κλιμακωτά τα επόμενα χρόνια ενώ οι «πράσινοι» θέλουν να βάλουν και ρήτρα τριών εκατ. ευρώ.

Τις επόμενες μέρες θα έρθει στην Αθήνα ο Ισνούα με τον αδερφό και μάνατζέρ του και εκεί αναμένεται να ολοκληρωθεί και τυπικά το θέμα αφού ρυθμιστούν και οι τελευταίες λεπτομέρειες.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News