Λαύριο - Παναθηναϊκός Live Streaming (6/10/2019)

Λαύριο - Παναθηναϊκός Live Streaming

Λαύριο – Παναθηναϊκός Live Streaming: Το Λαύριο αντιμετωπίζει ο Παναθηναϊκός στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής της Basketleague.

Πλούσιο Live Streaming* κάθε μέρα!

Λαύριο – Παναθηναϊκός Live Streaming: Οι «πράσινοι» αντιμετωπίζουν στο Λαύριο την τοπική ομάδα (17:00, ΕΡΤ Sports) έχοντας αμφίβολο τον Ταϊρίς Ράις.

Σήμερα το απόγευμα στο Λαύριο, οι «πράσινοι» αντιμετωπίζουν την τοπική ομάδα, με στόχο φυσικά το «δύο στα δύο» στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Πέρα από το αποτέλεσμα, οι παίκτες του Αργύρη Πεδουλάκη θα επιδιώξουν να συνεχίσουν την ανοδική τους πορεία και να βρουν ρυθμό ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

Άλλωστε την ερχόμενη Πέμπτη το «τριφύλλι» δίνει το πρώτο του εκτός έδρας ματς στην Ευρωλίγκα, καθώς επισκέπτεται τη Γαλλία για να παίξει με την Βιλερμπάν στο «Αστρομπάλ».

Η ομάδα του Τόνι Πάρκερ ξεκίνησε με νίκη τις υποχρεώσεις της στην κορυφαία διοργάνωση, καθώς το βράδυ της Παρασκευής επικράτησε εύκολα του Ολυμπιακού.

Όσον αφορά στον σημερινό αντίπαλο, το Λαύριο,ξεκίνησε με εκτός έδρας νίκη στο ελληνικό πρωτάθλημα και το έπραξε πετυχαίνοντας μια σπουδαία επιθετική επίδοση.

Συγκεκριμένα, οι 94 πόντοι που πέτυχαν οι παίκτες του Χρήστου Σερέλη επί του Ιωνικού Νίκαιας στο «Σοφία Μπεφόν» ήταν η πέμπτη επίδοση στην ιστορία του συλλόγου στη BasketLeague. Επίσης, μεσοβδόμαδα το Λαύριο έκανε το χρέος του και νίκησε (79-56) στην έδρα του Μανδραϊκού κι έτσι συνεχίζει το «ταξίδι» του στο Κύπελλο Ελλάδας.

Δείτε το παιχνίδι σε LIVE STREAMING εδώ… https://webtv.ert.gr/ert-sports-live/

Πλούσιο Live Streaming* κάθε μέρα!

* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News