Λαβωμένος αλλά αποφασισμένος με Χίμκι - Τι ώρα παίζει ο Παναθηναϊκός

Λαβωμένος αλλά αποφασισμένος με Χίμκι - Τι ώρα παίζει ο Παναθηναϊκός

Λαβωμένος αλλά αποφασισμένος ο Εξάστερος στην Μόσχα…

Όλα στραβά πήγαν στη προετοιμασία του Παναθηναϊκού για την αναμέτρηση με την Χίμκι (20.00, Novasports), στο πλαίσιο της πρεμιέρας στην Ευρωλίγκα. Οι πράσινοι είδαν διαδοχικά τους Σαντ Ρος, Τζάκσον και Γουάιτ να τίθενται νοκ άουτ  και δεν είναι υπερβολή να πούμε ότι ταξίδεψαν στην Μόσχα με αποστολή ανάγκης.

Πόσες νίκες θα κάνει ο Εξάστερος στη διοργάνωση;

Παρά το γεγονός ότι οι λύσεις είναι περιορισμένες ο Γιώργος Βόβορας καλείται να βρει λύσεις εκ των έσω, κυρίως στο κομμάτι της δημιουργίας. Εκ των πραγμάτων ο Μποχωρίδης θα αναλάβει τον ρόλο του βασικού οργανωτή ενώ δεν αποκλείεται να δούμε και τους Καλαιτζάκη, Δίπλαρο να παίρνουν χρόνο συμμετοχής.

Για το παιχνίδι του Παναθηναϊκού πολλά θα εξαρτηθούν από τους… εναπομείναντες ξένους και ειδικά από την εμφάνιση των Νέντοβιτς και Φόστερ, που πρέπει να είναι μπροστάρηδες στο σκοράρισμα. Προαπαιτούμενο για καλή εμφάνιση και ενδεχόμενο νίκης, να κάνουν ένα βήμα προς τα εμπρός και οι παλιοί πλέον Παπαπέτρου, Παπαγιάννης και Μήτογλου.

Ποιος θα είναι ο πρώτος σκόρερ του Παναθηναϊκού στη φετινή Ευρωλίγκα;

Το θετικό για τον Παναθηναϊκό είναι ότι αντιμετωπίζει μια ομάδα άναρχη και η απουσία του Στέφαν Γιόβιτς την κάνει ακόμη πιο αναξιόπιστη στο κομμάτι της δημιοhttps://partners.novibet.com/redirect.aspx?pid=6131&bid=2870&redirectURL=https://www.novibet.gr/stoixima/euroleague/2477313-3446098υργίας. Όπως και να έχει ο εξάστερος πρέπει να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων, να κάνει το αυτονόητο και να παλέψει για το μεγάλο κόλπο…

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής: UKGC | Ρυθμιστής Εμπορικής Επικοινωνίας: ΕΕΕΠ | 2109237777

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News