Το λάτιν παρεάκι στον Παναθηναϊκό

Το λάτιν παρεάκι στον Παναθηναϊκό

Σύμφωνα με τον μύθο, Αργεντινοί και Βραζιλιάνοι δεν είθισται να έχουν και τις καλύτερες σχέσεις μεταξύ τους.

Στην περίπτωση του Παναθηναϊκού ωστόσο δεν φαίνεται να ισχύει η παραπάνω άποψη, καθώς το παρεάκι που έχει στηθεί στο Κορωπί με «αρχηγό» τον Σεμπαστιάν Λέτο είναι ένα λάτιν «μίγμα» με Αργεντινούς και Βραζιλιάνους.

[ads2]

Ο Λέτο έχει «κολλήσει» με τον συμπατριώτη του Βιγιαφάνιες, με τον οποίον περνούν αρκετές ώρες και εκτός προπόνησης, ενώ στο πλευρό τους βρίσκεται τις περισσότερες φορές και ο Βραζιλιάνος στόπερ Ροντρίγκο Μολέδο, που θεωρείται ο πιο σοβαρός απ’ τους τρεις Βραζιλιάνους του «τριφυλλιού», προφανώς επειδή ηλικιακά είναι πιο κοντά στον Λέτο σε σχέση με Εβανζελίστα και Μαμούτε.

Στους τρεις παίκτες του Παναθηναϊκού (Λέτο, Βιγιαφάνιες, Μολέδο) προστίθεται κατά καιρούς και ο Ζέκα, ο οποίος ωστόσο λειτουργεί δίκην μπαλαντέρ και κάνει παρέα τόσο με τους Ελληνες όσο και με τους υπόλοιπους ξένους της ομάδας.

[ “Goal” ]

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News