Λάθη ανεπίτρεπτα, φέρνουν ξανά την καταραμένη εσωστρέφεια!

Κουρμπέλης: «Είμαι υπεύθυνος εγώ - Να σηκώσουμε κεφάλι»

Υπήρξαν στιγμές την Δευτέρα το βράδυ που οι πράσινοι έπιασαν αγωνιστικό πάτο.

Αυτό δεν έχει να κάνει ούτε με τραυματισμούς, ούτε με το κομμάτι της συνοχής, ούτε με τις χαμένες ευκαιρίες (τις ποιες;). Μιλάμε ότι σε ένα ακόμα παιχνίδι μπήκες στο τερέν γεμάτος νεύρα.

Όταν ο Μπαρτ Σένκεφελντ τρώει 20.000 ευρώ πρόστιμο για αποβολή σε ματς που έχει χαθεί από το πρώτο λεπτό του δευτέρου ημιχρόνου, πως να εξηγηθεί η ηλίθια αντίδραση του έτερου αρχηγού που άφησε την ομάδα ξανά με παίκτη λιγότερο;

Λάθη ανεπίτρεπτα που φέρνουν ξανά την καταραμένη εσωστρέφεια πάνω από το Κορωπί.

Μιλάμε πια για πολύ ισχυρό χτύπημα στο αγωνιστικό DNA που προσπαθεί να χτίσει αυτή η ομάδα με πολύ κόπο από την περασμένη άνοιξη.

Οι κυπελλούχοι παγιδεύτηκαν στο τραγικό λάθος του Δημήτρη Κουρμπέλη, το spacing της επίθεσης δέχτηκε τελειωτικό χτύπημα με την χρησιμοποίηση τριών (!) αμυντικών χαφ και την μετατόπιση του Μπερνάρ στα πλάγια.

Η μπάλα δεν πήγαινε ποτέ μπροστά, ο Σποράρ ήταν ξανά τρισάθλιος και στο τέλος δεν μπόρεσες να σώσεις ούτε τον πόντο συνεχίζοντας την πελατειακή σου σχέση με τον Αστέρα που κάθε χρόνο από το 2015 βρίσκει τον τρόπο να σε κερδίζει ή να σου στερεί τρίποντα.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News