Λάσμε ξανά; Για να δούμε...

Λάσμε ξανά; Για να δούμε...

Ο Αργύρης Πεδουλάκης συνεχίζει στον Παναθηναϊκό, ο Στεφάν Λάσμε πήρε το Eurocup με την Γαλατάσαραϊ, από την οποία έμεινε ελεύθερος και όλα τα ενδεχόμενα είναι πιθανά.

Ο Παναθηναϊκός έχασε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το πρωτάθλημα από τον Ολυμπιακό και ο προβληματισμός, όπως είναι φυσικό, έφτασε στα ύψη. Η εμπειρία, όμως, που υπάρχει πλέον στο διοικητικό κομμάτι είχε ως συνέπεια τα συναισθήματα να μπουν στην άκρη και να αρχίσει αμέσως δουλειά για την δύσκολη επόμενη ημέρα.

[ads2]

Ηδη η πρώτη κίνηση ολοκληρώθηκε με την ανακοίνωση της επέκτασης της συνεργασίας με τον Αργύρη Πεδουλάκη. Ο πρότερος εντυπωσιακός αγωνιστικός βίος του «Αρτζι» στον Παναθηναϊκό σε συνδυασμό με τη μη ύπαρξη στην αγορά εξαιρετικών περιπτώσεων προπονητών είχε ως αποτέλεσμα αυτή την εξέλιξη.

Πλέον ο Περιστεριώτης τεχνικός αρχίζει το χτίσιμο του νέου Παναθηναϊκού με το μεγαλύτερο βάρος να ρίχνεται στην απόκτηση του αντί-Διαμαντίδη και του αντί-Ραντούλιτσα. Ο πρώτος στόχος για την θέση του «Μήτσου» (που η αλήθεια είναι ότι δεν καλύπτεται) είναι ο Μάλκολμ Ντιλέινι, όπως σας έχει ενημερώσει το SDNA.

Για αυτή του Ραντούλιτσα, το βλέμμα θα πέσει εκτός των άλλων σε έναν γνώριμο της ομάδας και του Αργύρη Πεδουλάκη, τον Στεφάν Λάσμε. Ο Γκαμπονέζος σέντερ έκανε «πράγματα και θάματα», όταν έπαιζε στους «πράσινους», αλλά το 2014 πήρε τον δρόμο για την Εφές, καθώς τα χρήματα, που του έδιναν οι Τούρκοι ήταν πάρα πολλά. Φέτος έπαιξε στην Γαλατασαράι, την οποία βοήθησε αφάνταστα, ώστε να κατακτηθεί το Eurocup και να εξασφαλισθεί έτσι μία θέση στην Euroleague.

Η «Γαλατά» τον θέλει και τον… παραθέλει για του χρόνου, αλλά ο 34χρονος πάουερ φόργουορντ δεν βιάζεται ακόμη να αποφασίσει. Και οι λόγοι είναι προφανείς για έναν παίκτη, που κατέκτησε το Eurocup και που την ίδια στιγμή γνωρίζει ότι οι ποιοτικοί ψηλοί ανά την Ευρώπη είναι ελάχιστοι.

Ο MVP των φετινών τελικών του Eurocup ήταν και είναι πάντα στο «κάδρο» του Παναθηναϊκού και είναι σίγουρο ότι ο Πεδουλάκης τον θέλει στο νέο Παναθηναϊκό, που φτιάχνει. Πέρυσι το καλοκαίρι υπήρχε ενδεχόμενο επανασύνδεσης, το οποίο δεν υλοποιήθηκε. Υπήρξε κάποια ένταση στις διαπραγματεύσεις, αλλά η κατάσταση δεν έφθασε στα άκρα με τον παίκτη να πηγαίνει στην «τσιμ μπομ». Επομένως, δεν υπάρχει θέμα, πρόβλημα δηλαδή, στο να κάτσουν στο τραπέζι οι δύο πλευρές για να συζητήσουν.

Ο Λάσμε μόλις αποκλείστηκε με την «Γαλατά» στα πλέι οφ, από την Φενέρμπαχτσε του Ζέλικο Ομπράντοβιτς (η σειρά ολοκληρώθηκε την Τρίτη 31/05).

sdna.gr

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News