Λάσμε: "Δεν ξέρω αν ο Πιτίνο κάνει ντεμπούτο με την Τσσκα"

Λάσμε: «Αυτό μου είπε ο Γκιστ για να έρθω στον Παναθηναϊκό»

Ο Στέφαν Λάσμε έδωσε το έναυσμα για νίκη του Παναθηναϊκού την ερχόμενη Παρασκευή κόντρα στη ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Ο Gabon Beast σχολίασε επίσης την πιθανή άφιξη του Ρικ Πιτίνο στο «τριφύλλι». Διαβάστε παρακάτω τη συνέντευξή του στο Euroleague Greece:

«Δεν νομίζω πως η νίκη επί της ΑΕΚ ήταν τόσο εύκολη, όσο φάνηκε. Η ομάδα μας περνά μια δύσκολη περίοδο, θέλαμε να εμφανιστούμε στο παρκέ, να μείνουμε συγκεντρωμένοι και να κάνουμε το καλύτερό μας παιχνίδι. Δεν πιστεύω πως ήταν εύκολη, απλά φερθήκαμε πιο επαγγελματικά», και συμπλήρωσε:«Θυμόμασταν την ήττα από την ΑΕΚ στην preaseason… Αυτό “έμεινε” στο μυαλό μας και ξέραμε πως πρέπει να είμαστε σοβαροί, γιατί η ΑΕΚ είναι όντως μια πολύ καλή ομάδα, με πολύ καλό προπονητή και ταλαντούχους παίκτες. Έπρεπε να πάρουμε το ματς σοβαρά από την αρχή».

Όσο για την απόδοσή του, πρόσθεσε: «Είμαι χαρούμενος που νικήσαμε. Ξέρω τι μπορώ να κάνω στο παρκέ, τι μπορώ να προσφέρω στην ομάδα για να τη βοηθήσω. Ίσως μέχρι τώρα τα πράγματα να μην πήγαιναν όπως θα ήθελα, αλλά είμαι ακόμα συγκεντρωμένος στο πλάνο μου. Θα συνεχίσω στον ίδιο ρυθμό, να είμαι συνεπής και να γίνομαι καλύτερος κάθε ημέρα».

Ο 36χρονος Γκαμπονέζος σέντερ επιθυμεί ο Παναθηναϊκός να δείξει τώρα και το ίδιο «πρόσωπο» κόντρα στην ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη: «Η ΤΣΣΚΑ είναι μία εκ των δύο κορυφαίων ομάδων στην Euroleague. Ξέρουμε πως θα είναι το πιο δύσκολό μας ματς μέχρι τώρα. Πρέπει να έχουμε την ίδια προσέγγιση, όπως με την ΑΕΚ. Να παίξουμε σκληρά, ειδικά στην άμυνα για 40 λεπτά, και νομίζω πως μπορούμε να φτάσουμε στη νίκη».

Σχετικά με τον Πιτίνο, που αντιμετώπισε μια φορά, όσο ήταν στην ομάδα του University of Massachusetts (2003-07), τόνισε: «Σέβομαι πολύ τον Πιτίνο. Είναι ένας “Hall of Fame” προπονητής κι έχει κάνει πολλά στην καριέρα του. Ξέρω πως του αρέσει πολύ η άμυνα, οπότε δεν θα έχω πρόβλημα. Η ομάδα δεν μας έχει πει ακόμα τίποτα, οπότε για εμάς παραμένει μια φήμη. Δεν ξέρω αν κάνει ντεμπούτο με την ΤΣΣΚΑ, εμείς πρέπει να σκεφτόμαστε τη νίκη. Έχουμε εξαιρετικούς παίκτες και το ελληνικό προπονητικό μας επιτελείο γνωρίζει τρομερό μπάσκετ, είναι στην Euroleague από… πάντα, και τους εμπιστευόμαστε. Αν έρθει ο Πιτίνο, θα πρέπει να τον ακούσουμε το ίδιο και να τον εμπιστευτούμε».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News