Λάσλο Μπόλονι για Εθνική Ελλάδος, αν «καεί» ο Φαντ Σχιπ!

Πρώτα ψυχολόγος και μετά προπονητής!

Υποστηρικτές στο πάρκο στο Γουδί έχει ο Λάσλο Μπόλονι και μπορεί να «παίξει» για τον πάγκο της Εθνικής Ελλάδος στο μέλλον!

Το sportdog.gr αναφέρει:

«Όντως είναι μέσα στην short list της ρουμανικης  Π.Ο. με τους πέντε υποψηφίους για να αναλάβουν την Εθνική τους. Μαζί δηλαδή με τους Χάτζι, Μούτου, Πετρέσκου και Εντουαρντ Ιορντανέσκου.

Ο τελευταίος είναι ο γιός του Ανχελ Ιορντανέσκου, καλός προπονητής που στο πρόσφατο παρελθόν βρέθηκε κοντά στο πάγκο των Ξάνθη, Ατρομήτου και Αρη. Για τον Μπόλονι,  που ήταν ξανά εκλέκτορας στην Εθνική Ρουμανίας πριν 20 χρόνια, να αποκαλύψουμε εδώ πως υπάρχουν φαν του στο Πάρκου Γουδή αλλά και στα … περιξ.

Οπότε μην σας κάνει εντύπωση εφόσον “καεί” η ανανέωση του Φαν Σχιπ,  να παίξει δυνατά η υποψηφιοτητά του για τον “γαλανόλευκο” πάγκο. Έχει άλλωστε όλο το σχετικό πακέτο, είναι γνώστης της ελληνικής πραγματικότητας και δεν κουβαλάει σταφ μαζί του. Μάλιστα κάποιο πουλάκι μου είπε πως δεν θα είναι ο μοναδικός Ρουμάνος υποψήφιος…»

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News