Λάρισα - ΠΑΟΚ Live Streaming | Κύπελλο Ελλάδος 2020/21

Λάρισα - ΠΑΟΚ Live Streaming

Λάρισα – ΠΑΟΚ Live Streaming

Λάρισα – ΠΑΟΚ Live Streaming:

Για τη νίκη στη Λάρισα ο ανανεωμένος ο ΠΑΟΚ

Εκ διαμέτρου αντίθετοι είναι οι δρόμοι των ΑΕΛ και ΠΑΟΚ που αναμετρώνται στο «Αλκαζάρ» στον επαναληπτικό αγώνα του 5-0 για την φάση των «16» του κυπέλλου Ελλάδας (3/2, 19:30).

Λάρισα – ΠΑΟΚ Live Streaming

Η εντυπωσιακή νίκη του ΠΑΟΚ στην Τούμπα με σκορ 5-0 στον πρώτα αγώνα του κυπέλλου με την ΑΕΛ, δεν αφήνει και πολλά περιθώρια για κουβέντα περί πρόκρισης στα προημιτελικά, όπου ο δικέφαλος του Βορρά βρίσκεται επί της ουσίας ήδη.

Ο ΠΑΟΚ είχε δύο εύκολες νίκες στη τελευταία πεντάδα αγώνων στο πρωτάθλημα επί των ΟΦΗ και Παναιτωλικού. Ωστόσο, στο ντέρμπι με την ΑΕΚ στην Τούμπα ήρθε ισόπαλος 2-2. Υπενθυμίζεται ότι στο Καραϊσκάκη έχασε με το βαρύ 3-0 από τον Ολυμπιακό.

Μπορεί η πρόκριση να έχει κριθεί αλλά για τον Πάμπλο Γκαρσία η αναμέτρηση στην Λάρισα μόνο αδιάφορη δεν είναι. Θέλει άλλη μια νίκη και χτίσιμο καλής ψυχολογίας όσο η σεζόν οδεύει στην τελική ευθεία. Ταυτόχρονα με τόσους νέους παίκτες στη διάθεση του, ο Ουρουγουανός τεχνικός θα έχει την ευκαιρία να κάνει δοκιμές, σε ένα ματς που δεν έχει «πρέπει»… Η πιθανότητα να σημειωθούν μέχρι δύο τέρματα στο ματς (under 2.5 γκολ) έχει απόδοση 2.30.Παναθηναϊκός Νέα

Λάρισα – ΠΑΟΚ Live Streaming

Την ίδια ώρα για την ΑΕΛ τα πράγματα ήταν και παραμένουν δύσκολα. Οι Θεσσαλοί ξέρουν ότι το σημερινό παιχνίδι είναι διαδικαστικό. Δεν είναι υπερβολή να αναφέρουμε ότι όλοι ζουν και αναπνέουν για το σαββατιάτικο παιχνίδι με την Λαμία εκτός έδρας. Αυτό είναι που χαρακτηρίζεται δικαίως ως τελικός παραμονής.

Η Λάρισα έχει να νικήσει τρεις μήνες σε οποιαδήποτε διοργάνωση και παραμένει στη τελευταία θέση της βαθμολογίας. Το ενδεχόμενο να σκοράρει μόνο η μία ομάδα στον αγώνα έχει απόδοση 1.80.

Πέρα από όλα τα άλλα η ΑΕΛ καλείται να σπάσει και μια αρνητική παράδοση απέναντι στον ΠΑΟΚ στα παιχνίδια που γίνονται στην Λάρισα, καθώς έχει να τον νικήσει από το 2010!Live Streaming

Λάρισα – ΠΑΟΚ Στοίχημα

Δείτε τις αποδόσεις για το Λάρισα – ΠΑΟΚ

Λάρισα – ΠΑΟΚ Live Streaming | Links:

Οι κορυφαίοι αγώνες παίζουν Live εδώ

https://pastebin.com/cNgLWMLs

 

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News