Βάλτε (τους) μυαλό - Τι ώρα παίζει ο Παναθηναϊκός

Βάλτε (τους) μυαλό - Τι ώρα παίζει ο Παναθηναϊκός

Λάρισα – Παναθηναϊκός ώρα: Ο Παναθηναϊκός επιστρέφει στις αγωνιστικές του υποχρεώσεις για τη Superleague και παίζει για δεύτερη φορά εκτός έδρας, αυτήν τη φορά στο Αλκαζάρ, απέναντι στην ΑΕΛ (19:30, Novasports 1 HD, Newspao.gr).

Πέρασαν σχεδόν δεκαπέντε μέρες από την ήττα κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης και ο Παναθηναϊκός θέλει να δείξει το καλό του πρόσωπο στον θεσσαλικό κάμπο κόντρα στη Λάρισα προκειμένου να ανακτήσει το έδαφος που απώλεσε στην Αρκαδία.

Οι πράσινοι μετρούν τρία συνεχόμενα «διπλά» στο AEL FC Arena (0-1, 1-3, 0-2), ωστόσο, θα χρειαστεί να μετακινηθούν λίγα χιλιόμετρα μακριά, στο στρωμένο χορτάρι του «Αλκαζάρ».

Για πρώτη φορά ο Ντάνι Πογιάτος θα έχει στη διάθεσή του τους Χουάνκαρ και Ιωαννίδη, ενώ εκτός έμειναν οι Χατζηθεοδωρίδης, Πούγγουρας, Βιγιαφάνες και Χατζηθεοδωρίδης.

Από την άλλη πλευρά, η ΑΕΛ έβαλε δύσκολα στην πρεμιέρα κόντρα στον ΠΑΟΚ (1-0), σε ένα ματς που θα μπορούσε να βρει το γκολ της ισοφάρισης στις καθυστερήσεις.

Λάρισα – Παναθηναϊκός ώρα | Διούδης: «Μας έκανε καλό η διακοπή»

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Διούδη στα κανάλια Novasports:

”Σωκράτη θέλω την σκέψη σου πριν το παιχνίδι με την Λάρισα, ένα πολύ απαιτητικό παιχνίδι και σε μια παραδοσιακή πλέον έδρα στο “Αλκαζάρ”.

«Εντάξει όπως ξέρετε οι παραδόσεις δεν παίζουν ποδόσφαιρο, εμείς πρέπει να κάνουμε αυτό που μπορούμε για να πάρουμε το αποτέλεσμα. Νομίζω ότι όλους μέσα στην ομάδα, μας βοήθησε η διακοπή που είχαμε και δουλέψαμε αρκετά στις προπονήσεις κάποια πράγματα που πρέπει να βελτιώσουμε στο παιχνίδι μας. Ελπίζω από την Δευτέρα κιόλας να βγάλουμε τα περισσότερα από αυτά που δουλεύουμε στον αγωνιστικό χώρο».

Τι εικόνα έχεις για την Λάρισα , ένα παιχνίδι έχει δώσει μέχρι τώρα.

“Τη γνωρίζουμε και από τα προηγούμενα χρόνια κρατάει το στιλ της πάνω κάτω σαν ομάδα. Είναι μια ομάδα που αμύνεται πολύ καλά και μαζικά, είναι αρκετά σφιχτή θα έλεγα , ειδικά στην έδρα της και πάρα πολύ επικίνδυνη στις αντεπιθέσεις”.

Νομίζω είναι λίγο άδικο να δέχεστε πολύ μεγάλη κριτική και πίεση από την πρώτη αγωνιστική. Όντως δεν ήταν πολύ καλή η εμφάνιση του Παναθηναϊκού στην Τρίπολη. Αισθάνεστε πίεση, λίγο άγχος φέτος που ίσως πρέπει να ανέβει λίγο παραπάνω ο πήχης;

“Ίσως προσωπικά εγώ να μην αισθάνομαι αν ρωτάς για εμένα. Αλλά νομίζω ότι αυτή είναι η αίσθηση της ομάδας. Πιστεύουμε στις δυνατότητές μας. Μόνοι μας θέσαμε ψηλά τον πήχη. Σίγουρα δεν δείξαμε το καλύτερο μας πρόσωπο όμως είμαστε μια ομάδα καινούρια με καινούριο προπονητή και πολλούς νέους παίχτες. Δεν μου αρέσουν οι δικαιολογίες όμως αυτή είναι η πραγματικότητα . Σίγουρα μια νέα ομάδα χρειάζεται χρόνο να αποκτήσει χημεία και να βγάλει το 100% των δυνατοτήτων της. Δυστυχώς χρόνος δεν υπάρχει οπότε μέχρι να κατανοήσουμε ακριβώς την φιλοσοφία και τα θέλω του προπονητή, θα πρέπει εύκολα ή δύσκολα να παίρνουμε το αποτέλεσμα για να δουλεύουμε και πιο ήρεμα και με μεγαλύτερη άνεση”.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News