Λάρισα - Παναθηναϊκός Live Streaming

Λάρισα - Παναθηναϊκός Live streaming Ζωντανή μετάδοση | ΑΕΛ - ΠΑΟ

Λάρισα – Παναθηναϊκός Live Streaming

Λάρισα - Παναθηναϊκός Live Streaming

  • 12/08/2018 – 20:30
  • AEL FC Arena
  • Novasports 1 HD

Στην έδρα της ΑΕΛ αγωνίζεται απόψε ο Παναθηναϊκός με τον Γιώργο Δώνη να έχει για πρώτη φορά στη διάθεσή του και τον Αχιλλέα Πούγγουρα.

Ο Παναθηναϊκός έχει δύσκολη αποστολή στις 19:30 στη Λάρισα, όπου θα κυνηγήσει την πρώτη φετινή του «απόδραση», καθώς δεν έχει πάρει «τρίποντο» ακόμη μακριά από τη Λεωφόρο.

Την έκτη του φιλική αναμέτρηση θα δώσει απόψε ο Παναθηναϊκός. Οι «πράσινοι» ταξιδεύουν στην Λάρισα. Εκεί θα αντιμετωπίσουν την τοπική ΑΕΛ, σε ένα τεστ επιπέδου δύσκολης εξόδου απ’ την Αθήνα για την Superleague. Ο Γιώργος Δώνης είναι σαφές πως θα τεστάρει το επίπεδο στο οποίο βρίσκεται η ομάδα του, κυρίως σε επίπεδο προσαρμογής στα θέλω του. Αλλά και συνολικά ως λειτουργία ομαδική, καθώς δεν πρέπει να ξεχνάμε πως έχει απομείνει μόλις ένα 15ήμερο μέχρι την έναρξη του Πρωταθλήματος!

Αγωνιστικά νέα

Σε αντίθεση με το φιλικό της Κύπρου κόντρα στην Ομόνοια, ο Έλληνας τεχνικός έχει σαφώς περισσότερες επιλογές στη διάθεσή του. Είναι χαρακτηριστικό πως για πρώτη φορά συμπεριέλαβε στην αποστολή ενός φιλικού τον Αχιλλέα Πούγγουρα. Ο νεαρός στόπερ είναι σε εξαιρετικό επίπεδο φυσικής κατάστασης πλέον και πανέτοιμος να δοκιμαστεί με την υπόλοιπη ομάδα. Δεδομένα θα πάρει κάποιο χρόνο συμμετοχής απόψε, γι’ αυτό και μπήκε στην αποστολή άλλωστε.

Μοναδικό πρόβλημα για το «τρένο» (πέραν του Άλτμαν που είναι σε διαδικασία αποθεραπείας απ’ το σοβαρό τραυματισμό του) ο Πασχάλης Στάικος. Ο νεαρός χαφ ταλαιπωρείται από ίωση και γι’ αυτό θα μείνει στην Αθήνα. Το ίδιο θα συμβεί και με τον Μάρκο Σιφναίο, με τον ομογενή να μην ταξιδεύει στη Θεσσαλία μετά από απόφαση του Δώνη που ίσως να δείχνει κάτι. Ασφαλώς εκτός αποστολής έμεινε και ο ανέτοιμος Νώντας Παντελάκης. Αυτή τη φορά, πάντως, θα είναι κανονικά στη διάθεση του Έλληνα τεχνικού οι Μουνιέ, Ινσούα και Κολοβέτσιος, που δεν είχαν αγωνιστεί κόντρα στην Ομόνοια.

Το newspao.gr θα σας ενημερώνει διαρκώς για όλους τους συνδέσμους, στους οποίους μπορείτε να παρακολουθήσετε την αναμέτρηση, μέσα από αυτήν την σελίδα!

Το παιχνίδι είναι προγραμματισμένο για τις 20:30 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Novasports 1 HD

Λάρισα – Παναθηναϊκός Live Streaming

Κάντε αντιγραφή και επικόλληση το Link στον περιηγητή σας και δείτε το παιχνίδι…

http://www.yopika.info/20180811/v-haha_sport_1_name-2011544-5b6f432c5ef074.74833936.html

http://www.sportingvideo3.com/20180811/vv5b6f432c2b6347.41781764-2011544.html

https://www.youtube.com/watch?v=k45qSbz_q-0

Λάρισα – Παναθηναϊκός Live Streaming

 

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News