Λάρισα - Παναθηναϊκός καναλι ωρα: Τηλεοπτικη μεταδοση

Παναθηναϊκός - Λάρισα 94-82 (Highlights/vid)

Πρώτο… ματς μπολ για τον «εξάστερο».

Ο Παναθηναϊκός πηγαίνει στο κλειστό της Νεάπολης για να αντιμετωπίσει την Λάρισα (20:00), στον τέταρτο μεταξύ τους ημιτελικό για τα playoffs της Basket League. Το σύνολο του Γιώργου Βόβορα αντέδρασε έπειτα από την σοκαριστική ήττα στο εν λόγω γήπεδο, παίρνοντας εκ νέου προβάδισμα στην σειρά. Μάλιστα, με διπλό απόψε κλειδώνει την πρόκριση για τους τελικούς.

Το απόγευμα της Παρασκευής οι παίκτες του Έλληνα τεχνικού επικράτησαν 94-82, έχοντας αρκετά καλή παρουσία και στις δύο πλευρές του παρκέ. Κορυφαίος σε ακόμα ένα παιχνίδι ήταν ο Ιωάννης Παπαπέτρου με 25 πόντους και 5 ασίστ, ενώ από κοντά ακολούθησε σε απόδοση ο Γιώργος Παπαγιάννης με 16 πόντους και 10 ριμπάουντ.

Λάρισα – Παναθηναϊκόςμε το τζάμπολ προγραμματισμένο για τις 20:00. Ο αγώνας καλύπτεται τηλεοπτικά μέσα από την ΕΡΤ3.

Λάρισα – Παναθηναϊκός καναλι ωρα: Τηλεοπτικη μεταδοση

«Έπρεπε να κάνουμε μια αυτοκριτική. Ήταν σκληρό μάθημα στη Λάρισα. Θέλαμε να βγάλουμε αντίδραση αλλά έπρεπε να κάνουμε αυτοκριτική, ήμασταν σοβαροί από το πρώτο δευτερόλεπτο σε αυτό το παιχνίδι», ανέφερε αρχικά μέσω της ΕΡΤ και πρόσθεσε: «Και ο Σίβα ήταν εξαιρετικός, όλη η ομάδα ήταν εξαιρετική. Αυτή τη νοοτροπία πρέπει να έχουμε. Το επόμενο παιχνίδι είναι πολύ δύσκολο και πρέπει να ετοιμαστούμε με την ίδια νοοτροπία για μια πολύ δύσκολη σειρά τελικών μετά», το σχόλιο του Γιώργου Βόβορα μετά το ματς της Παρασκευής.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News