Λάρισα - Παναθηναϊκός καναλι ωρα: Τηλεοπτικη μεταδοση

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός 62-68: Οι πόντοι των παικτών του τριφυλλιού

Συνεχίζει ακάθεκτος προς τον τελικό ο Παναθηναϊκός.

Ο Παναθηναϊκός πηγαίνει στο κλειστό της Νεάπολης για να αντιμετωπίσει την Λάρισα (19:30), για τον δεύτερο ημιτελικό των playoffs της Basket League. Ο «εξάστερος» έκανε το πρώτο βήμα την περασμένη Κυριακή στο ΟΑΚΑ, επικρατώντας με 87-77. Η παρουσία των παικτών του Γιώργου Βόβορα στο παρκέ δεν ήταν η καλύτερη δυνατή, ωστόσο έφτασαν στο ζητούμενο.

Νεμάνια Νέντοβιτς και Ιωάννης Παπαπέτρου έκαναν εξαιρετική εμφάνιση με 20 και 18 πόντους αντίστοιχα, ενώ την ανοδική του πορεία συνέχισε και ο Σίβα. Η Λάρισα με όπλο την ευστοχία πίσω από τα 6.75 έγινε αρκετά απειλητική. Ενόψει της δεύτερης αναμέτρησης και θέλοντας να τονώσουν το ηθικό των παικτών, οι διοικούντες των Θεσσαλών έθεσαν γενική είσοδο στα 10 ευρώ.

Λάρισα – Παναθηναϊκόςμε το τζάμπολ προγραμματισμένο για τις 19:30. Ο αγώνας καλύπτεται τηλεοπτικά μέσα από την ΕΡΤ3.

Λάρισα – Παναθηναϊκός καναλι ωρα: Τηλεοπτικη μεταδοση

«Συγχαρητήρια στη Λάρισα, μας έβαλαν πολύ δύσκολα και στον κόουτς για τη δουλειά και την πειθαρχία. Ομαδικά δεν κάναμε καλή δουλειά στον Μούντι, έχει πολύ ταλέντο, έβαλε πολλά σουτ από μακριά. Η αμυντική προσέγγιση πρέπει να είναι καλύτερη, να παίξουμε καλύτερα γιατί η Λάρισα είναι πολύ σκληρή και θα είναι πολύ δύσκολο το δεύτερο ματς και πρέπει να είμαστε έτοιμοι. Ο κόουτς Βόβορας και το επιτελείο ξέρουν την ομάδα, τη φιλοσοφία. Έχουμε μια βελτίωση, είμαστε σε καλύτερη ροή. Παίξαμε και καλό μπάσκετ κατά διαστήματα και πρέπει να δουλέψουμε στα ριμπάουντ», το σχόλιο του αρχηγού, Ιωάννη Παπαπέτρου μετά το ματς.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News