Λάρισα - Παναθηναϊκός κανάλι ώρα: Η τηλεοπτική μετάδοση

Λάρισα - Παναθηναϊκός κανάλι ώρα: Η τηλεοπτική μετάδοση

Λάρισα – Παναθηναϊκός κανάλι ώρα:

Λάρισα – Παναθηναϊκός κανάλι ώρα: Την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα αναζητεί ο Παναθηναϊκός στο Αλκαζάρ απέναντι στην ΑΕΛ για την τρίτη αγωνιστική της Superleague.

Έπειτα από ένα… «ρεπό» μιας εβδομάδας ο Παναθηναϊκός επιστρέφει στα επίσημα ματς και δίνει δεύτερο διαδοχικό εκτός έδρας απέναντι στην ΑΕΛ.

Οι πράσινοι επιδίωξαν να βελτιωθούν αυτό το διάστημα, έδωσαν και ένα φιλικό (1-0 τον Λεβαδειακό) και θέλουν να παρουσιάσουν μια καλύτερη εμφάνιση απέναντι στους βυσσινί, υπό τη φιλοσοφία του Ντάνι Πογιάτος.

Εκτός αποστολής έμειναν οι Βιγιαφάνες, Χατζηθεοδωρίδης και Πούγγουρας, δεν προλαβαίνει ο Αντονίτο, «μέσα» οι Ιωαννίδης και Χουάνκαρ.

Λάρισα – Παναθηναϊκός κανάλι ώρα: Πογιάτος: “Δεν αισθάνομαι πίεση”

Ο Ντάνι Πογιάτος αναφέρθηκε στη συζήτηση που γίνεται σχετικά με την εικόνα του Παναθηναϊκού, υποστηρίζοντας πως δεν αισθάνεται πίεση και σκεφτεται μόνο το καλό του Παναθηναϊκού.

Παράλληλα, εξήρε τις μεταγραφικές κινήσεις που έγιναν, άφησε ανοικτό “παράθυρο” για επιπλέον ενίσχυση εφόσον βρεθεί κάποιος παίκτης που θα μπορεί να κάνει τη… διαφορά και αναφέρθηκε και στο δευτεριάτικο, εκτός έδρας ματς με την ΑΕΛ, απαιτώντας το μάξιμουμ της συγκέντρωσης από όλους.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ:

Για όσα συνάντησε στην Ελλάδα: “Εδώ τα πράγματα είναι ακριβώς όπως τα περίμενα. Ένα πρωτάθλημα ανταγωνιστικό και δυναμικό. Όλα ανταποκρίθηκαν στις αναλύσεις που είχα κάνει. Έχω λάβει όλο το σεβασμό από το σύλλογο και από τους φιλάθλους στην Ελλάδα. Είμαι πολύ χαρούμενος και ευχαριστημένος στον Παναθηναϊκό”.

Για το γεγονός ότι ξεκίνησε να προπονεί από τα 17: “Θα έλεγα και λίγο νωρίτερα. Από τα 14-15 αισθανόμουν το ποδόσφαιρο. Από μικρός είχα στο μυαλό μου να προπονώ. Ποτέ δεν μετάνιωσα που δεν έπαιξα ποδόσφαιρο. Αυτά τα 25 χρόνια έχω ζήσει πολύ ωραίες στιγμές”.

Για το ότι δεν έπαιξε ποδόσφαιρο ο ίδιος: “Θεωρώ πως ήταν σημαντικό το ποδόσφαιρο για τη ζωή μου. Θεωρούσα όμως ότι σαν προπονητής θα μπορούσα να αποδώσω καλύτερα. Σωστό ή λάθος δεν ξέρω. Το σίγουρο είναι ότι δεν μετανιώνω για τίποτα. Έχω εξαιρετικές εμπειρίες στην καριέρα μου”.

Το παιχνίδι θα μεταδοθεί ζωντανά από το κανάλι Novasports 1 HD στις 19:30. Μείνετε συντονισμένοι στο newspao.gr για live streaming.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News