Λάρισα - Άρης Live Streaming, Ζωντανά ο αγώνας ΑΕΛ ΑΡΗΣ

Λάρισα - Άρης Live Streaming 11/1 | ΑΕΛ - Άρης ζωντανά ο αγώνας

Λάρισα – Άρης Live Streaming: Οι κίτρινοι κοντράρονται στην Λάρισα με το ηθικό ανεβασμένο στα ουράνια μετά την κατάκτηση της νίκης στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ αλλά με τον Ένινγκ όμως να κρατάει χαμηλούς τους τόνους.

Με τρία παιχνίδια ανοίγει σήμερα η αυλαία της 18ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας. Ο Βόλος υποδέχεται την Ξάνθη, η ΑΕΛ τον Άρη και ο Παναιτωλικός τον Ατρόμητο.

Οι Βολιώτες θα έχουν στον πάγκο τους τον Γκαγιέγκο για πρώτη φορά σε έναν αγώνα πρωταθλήματος μετά την βαριά ήττα 3-0 από τον Ατρόμητο στο Κύπελλο την στιγμή που η Ξάνθη προέρχεται από την ήττα 1-0 από τον Άρης επίσης για το Κύπελλο.

Οι κίτρινοι κοντράρονται στην Λάρισα με το ηθικό ανεβασμένο στα ουράνια μετά την κατάκτηση της νίκης στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ αλλά με τον Ένινγκ όμως να κρατάει χαμηλούς τους τόνους. Τέλος ο Παναιτωλικός που έχει αρκετές απουσίες και προβλήματα φιλοξενεί τον Ατρόμητο που δείχνει να ανεβάζει στροφές.

Το πρόγραμμα της 18ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκας

Σάββατο, 11 Ιανουαρίου
Βόλος – Ξάνθη (17:15)
ΑΕΛ – Άρης (19:30)
Παναιτωλικός – Ατρόμητος (20:00)

Κυριακή 12 Ιανουαρίου
Αστέρας Τρίπολης – ΟΦΗ (15:00)
Λαμία – Ολυμπιακός (17:15)
ΠΑΟΚ – ΑΕΚ (19:30)
Παναθηναϊκός – Πανιώνιος (19:30)

Λάρισα – Άρης Live Streaming – Φορτσάτος και «γεμάτος» ο Άρης στη Λάρισα

Χωρίς απουσίες και με εξαιρετική ψυχολογία από τη μεγάλη νίκη στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ και το διπλό στην Ξάνθη για το Κύπελλο θα παραταχθεί στο δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι με την ΑΕΛ ο Άρης.

Οι «κίτρινοι» ολοκλήρωσαν την προετοιμασία για σαββατιάτικο εκτός έδρας παιχνίδι (19:30) χωρίς να προκύψουν αγωνιστικά προβλήματα.

Έτσι, ο Μίχαελ Ένινγκ επέλεξε απερίσπαστος την αποστολή που ταξίδεψε έπειτα στη Λάρισα και αποτελείται από τους εξής:

Κουέστα, Έμαν, Ροζ, Βέλεθ, Σόουζα, Λάρσον, Ντιγκινί, Γκάμα, Ματίγια, Μαντσίνι, Σάσα, Ιντέγε, Μπα, Κόρχουτ, Μαρτίνεθ, Ντουρμισάι, Δεληζήση, Φετφατζίδη.

Άρης: «Καμία ανησυχία για Σιστόν. Κατανοούμε την αγωνία κάποιων, αλλά πρέπει να αλλάξουν τακτική»

Ο Άρης με ανακοίνωσή του καθησυχάζει τον κόσμο της ομάδας για τα περί απαγόρευσης μεταγραφών, τονίζοντας ότι δεν υπάρχει ανησυχία για την υπόθεση του πρώην μέσου της ομάδας, κάνοντας λόγο για προσπάθεια κάποιων να ανακόψουν την πορεία των «κιτρινόμαυρων».

«Κατανοούμε την αγωνία κάποιων, που ενοχλούνται από την πορεία της ομάδας μας, αλλά θα πρέπει να καταλάβουν ότι ήρθε η ώρα να αλλάξουν τακτική», επισημαίνεται από την ΠΑΕ.

Η ανακοίνωση

Ο κόσμος του ΑΡΗ εδώ και χρόνια πλέον έχει μάθει να «φιλτράρει» καλά ότι ακούγεται και γράφεται και προπάντων από πού προέρχεται η ενημέρωσή του…

Έτσι, λοιπόν, είμαστε βέβαιοι ότι και σήμερα κατάλαβαν -για πολλοστή φορά- ότι η ομάδα μας μεγαλώνει και δυναμώνει συνεχώς.

Αν και το γνωρίζουν, η ΠΑΕ ΑΡΗΣ, περισσότερο για τυπικούς λόγους, θέλει να διαβεβαιώσει τον κόσμο της ομάδας μας ότι δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας για την υπόθεση Σιστόν.

Πρόκειται για υπόθεση που αφορά στην παλιά ΠΑΕ και δεν μας αγγίζει. Πρόκειται για δύο διαφορετικά νομικά πρόσωπα.

Κατανοούμε την αγωνία κάποιων, που ενοχλούνται από την πορεία της ομάδας μας, αλλά θα πρέπει να καταλάβουν ότι ήρθε η ώρα να αλλάξουν τακτική.

Τίποτα και κανείς δεν μπορεί να βλάψει και να ανακόψει την πορεία μας σε όλα τα επίπεδα.

Ο κόσμος σας έχει καταλάβει…

Δείτε εδώ το παιχνίδι ( links ):

http://www.soccerjumbotv1.me/ch-1.html

http://trgoalstv1.me/stream11.html

http://www.sports-stream.net/ch/ch31.html

http://assia.tv/live2/sport-stream/?lang=en

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News