Λαρισα ΑΕΛ ΠΑΟΚ Live Streaming: Κανάλι Ζωντανά

Λαρισα ΑΕΛ ΠΑΟΚ Live Streaming: Κανάλι Ζωντανά

Την απόδραση από το Αλκαζάρ σκέφτεται ο ΠΑΟΚ του Πάμπλο Γκαρσία στο πρώτο ματς για το 2021 για τις δύο ομάδες.

Λαρισα ΑΕΛ ΠΑΟΚ Live Streaming: Κανάλι Ζωντανά

Λαρισα ΑΕΛ ΠΑΟΚ Live Streaming: Την απόδραση από το Αλκαζάρ σκέφτεται ο ΠΑΟΚ του Πάμπλο Γκαρσία στο πρώτο ματς για το 2021 για τις δύο ομάδες.

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» θέλει να συνεχίσει με νίκες στο πρωτάθλημα, έπειτα από εκείνη στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό (2-1) στο γήπεδο της Τούμπας.

Ο «δικέφαλος του Βορρά» ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για την εκτός έδρας αναμέτρηση με την ΑΕΛ για τη 14η αγωνιστική της Super League 1 και ο Πάμπλο Γκαρσία επέλεξε στους 22 και τον Λάζαρα Λάμπρου, που επέστρεψε πρόσφατα. Έπειτα από τη σύντομη παρουσία του στην Τβέντε, στην οποία αγωνίστηκε δανεικός.

Αντιθέτως, είναι εκτός ο Ροντρίγκο, παρότι έχει επιστρέψει στις προπονήσεις, καθώς κρίθηκε ανέτοιμος. Μέσα ο Ντόουγκλας, ο οποίος γύρισε την ίδια μέρα με τον συμπατριώτη του από τη Βραζιλία, αλλά και ο νεαρός Κούτσιας.

Στους στόχους του ΠΑΟΚ στην νέα χρονιά αναφέρθηκε ο Στέφαν Σβαμπ σε συνέντευξή του στην «Kronen Zeitung» στην οποία στάθηκε αρκετά και στις νέες συνθήκες κάτω από τις οποίες διεξάγονται τα παιχνίδια και προπονήσεις.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Αυστριακός χαφ:

«Εδώ μπορώ να είμαι απλά ποδοσφαιριστής, δεν έχω τόσες υποχρεώσεις και ραντεβού όπως είχα στη Ραπίντ. Όμως, είμαι εδώ μόνο πέντε μήνες. Στην Ελλάδα υπάρχει lockdown λόγω κορωνοϊού, είναι σκληρό αλλά οι άνθρωποι το δέχονται».

Για τον Ιανουάριο των ντέρμπι:

«Είμαστε πέντε βαθμούς πίσω από τον Ολυμπιακό, με τον οποίο θα αγωνιστούμε δύο φορές μέσα στον Ιανουάριο. Είναι ο αντίπαλός μας για το πρωτάθλημα, θέλουμε τον τίτλο και θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για τον κατακτήσουμε».

Για τις ιδιαιτερότητες του ελληνικού πρωταθλήματος:

«Είναι πάντως η πρώτη φορά στην καριέρα μου που δεν είχα διακοπή και προετοιμασία μέσα στον χειμώνα. Είμαι περίεργος να δω πως θα λειτουργήσει αυτό. Στο ελληνικό πρωτάθλημα υπάρχουν τέσσερις ή πέντε τοπ ομάδες. Δεν υπάρχει τόση ένταση, όσο τεχνική και τακτική, πολλές ομάδες βασίζονται σε ποδοσφαιριστές από την Νότια Αμερική. Ο φανατισμός των οπαδών είναι πολύ διαφορετικός».

Λαρισα ΑΕΛ ΠΑΟΚ Live Streaming: Λινκς για το παιχνίδι…

shorturl.at/glJPQ

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News