Λάρισα - ΑΕΚ Live Streaming

Λάρισα - ΑΕΚ Live Streaming

Λάρισα – ΑΕΚ Live Streaming: Δείτε σε Live Streaming το Λάρισα – ΑΕΚ. Το νικηφόρο σερί της μακριά από την Αθήνα καλείται να διευρύνει η ΑΕΚ στη Λάρισα, μετά το 2-2 με τον ΠΑΟΚ στο ντέρμπι της προηγούμενης αγωνιστικής.

Πλούσιο Live Streaming* κάθε μέρα!

Λάρισα – ΑΕΚ Live Streaming: Συνέχεια στις καλές εμφανίσεις και επιστροφή στις νίκες ψάχνει σήμερα η ΑΕΚ, η οποία αντιμετωπίζει εκτός έδρας την ΑΕΛ για την 6η αγωνιστική της σούπερ Λίγκας (19:30, Novasports 2).

Μετά το 2-2 κόντρα στον ΠΑΟΚ, η ομάδα του Νίκου Κωσστένογλου ψάχνει το νέο «τρίποντο» στη Λάρισα, όπου φιλοδοξεί να κάνει το «τρία στα τρία» μετά την έλευση του Έλληνα τεχνικού μακριά από το ΟΑΚΑ.

Η «Ένωση» θα προσπαθήσει να επιβάλει τον ρυθμό της, να μπει δυνατά στο παιχνίδι και αν είναι δυνατό να πετύχει ένα γρήγορο γκολ που θα «λύσει» τα πόδια των παικτών της.

Όσον αφορά τις σκέψεις του κ. Κωστένογλου, όλα δείχνουν ότι θα παρατάξει την ομάδα του με 3-5-2. Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Μπάρκας, ο οποίος μπροστά του θα έχει τους Βράνιες, Τσιγκρίνσκι και Μπακάκη.

Ως φουλ μπακ θα αγωνιστούν οι Παουλίνιο και Χουλτ, με τους Σιμόες, Μάνταλο και Κρίστιτσιτς στα χαφ. Το επιθετικό δίδυμο θα αποτελέσουν οι Ολιβέιρα και Λιβάγια.

Στη Λάρισα τα δύο τελευταία παιχνίδια έληξαν χωρίς γκολ, ενώ τα αμέσως τρία προηγούμενα, δύο για τη Super League και ένα για τη Football League τα κέρδισε η ΑΕΚ.

Η ΑΕΛ έχει να κερδίσει από τις 6 Μαρτίου 2010, 1-0 στο Αλκαζάρ με γκολ του Μπλάζεκ. Άλλωστε οι περισσότερες νίκες της ΑΕΛ είναι μετά την πρωτοχρονιά κάθε σεζόν. Πριν αλλάξει ο χρόνος έχει να νικήσει την ΑΕΚ από το Δεκέμβριο του 1995.

Η ιστορία
Νίκες ΑΕΛ: 12
Ισοπαλίες: 11
Νίκες ΑΕΚ: 37

Με γηπεδούχο την ΑΕΛ
Νίκες ΑΕΛ: 11
Ισοπαλίες: 6
Νίκες ΑΕΚ: 13

Πέρσι
16.12.2018 : ΑΕΛ – ΑΕΚ 0-0

Μέσω αναζήτησης στη google (https://www.google.gr/) για το larisa aek live streaming βρείτε αποτελέσματα αναζήτησης της Google με τον αγώνα.

Πλούσιο Live Streaming* κάθε μέρα!

Ή

στο twitter… https://twitter.com/search?q=larisa%20aek%20live%20streaming&src=typed_query&f=live

https://twitter.com/search?q=ael%20aek%20live%20streaming&src=typed_query&f=live

* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News