Λάρισα - ΑΕΚ Live Streaming | Superleague 2020/21

Λάρισα - ΑΕΚ Live Streaming

Λάρισα – ΑΕΚ Live Streaming

Λάρισα – ΑΕΚ Live Streaming:

Το θέλουν πολύ, αλλά για διαφορετικό λόγους αμφότερες οι ομάδες…

Δοκιμασία στο «Αλκαζάρ» απέναντι στην γηπεδούχο ΑΕΛ περιλαμβάνει για την ΑΕΚ η 22η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας (15/2, 17:15).

Λάρισα – ΑΕΚ Live

Η ΑΕΚ επέστρεψε στις νίκες μέσω του Κυπέλλου Ελλάδος 4-2 τον Βόλο. Το αποτέλεσμα αυτό έφτιαξε κάπως το κλίμα μετά την εντός έδρας ήττα από τον Άρη στο ΟΑΚΑ για το πρωτάθλημα. Οι κιτρινόμαυροι προσπαθούν με τον Μανόλο Χιμένεθ να βρουν μια σταθερότητα στην απόδοση τους. Με τα πρόσφατα αποτελέσματα τους η αλήθεια είναι ότι απέναντι στην ΑΕΛ η νίκη αποτελεί μονόδρομο… Το διπλό της Ένωσης στη Λάρισα προσφέρεται στο 1.55.

Η ΑΕΚ είναι στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα από κοινού με τον ΠΑΟΚ έχοντας 40 βαθμούς. Στα πέντε πιο πρόσφατα παιχνίδι στην Σούπερ Λίγκα οι κιτρινόμαυροι έχουν δύο νίκες, δύο ήττες και μία ισοπαλία. Το μεγάλο θέμα της Ένωσης επικεντρώνεται στα μετόπισθεν όπου δέχεται εύκολα γκολ. Αντίθετα στην επίθεση η ομάδα του Χιμένεθ είναι παραγωγική. Το σενάριο το ματς να έχει 3 ή περισσότερα γκολ (over 2.5 τέρματα) έχει απόδοση 2.10.Παναθηναϊκός Νέα

Λάρισα – ΑΕΚ ζωντανή μετάδοση

Η ΑΕΛ από τη δική της πλευρά δεν έχει άλλη επιλογή, ούτε άλλα περιθώρια. Παραμένει βυθισμένη στην τελευταία θέση του πίνακα με 9 βαθμούς συνολικά και μόνο μία νίκη μετά από 21 παιχνίδια! Πλέον ψάχνει παντού βαθμούς και το ματς με την ΑΕΚ δεν αποτελεί εξαίρεση… Το ενδεχόμενο να πραγματοποιηθεί η μεγάλη έκπληξη και να επικρατήσει η ΑΕΛ έχει απόδοση 6.55.

Πάντως τα τρία τελευταία παιχνίδια ΑΕΛ –ΑΕΚ στην Λάρισα για το πρωτάθλημα έχουν έρθει ισόπαλα! Αν επαναληφθεί αυτό και το ματς μείνει στην ισοπαλία δίνει στοιχηματικά 3.95! Live Streaming

Λάρισα – ΑΕΚ Στοίχημα

Δείτε τις αποδόσεις για το Λάρισα – ΑΕΚ

Λάρισα – ΑΕΚ Live Streaming | Links:

Οι κορυφαίοι αγώνες παίζουν Live εδώ

https://pastebin.com/66fDwZSE

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News