Λαπροβίτολα: Νέα δεδομένα και δυσαρέσκεια του παίκτη

Λαπροβίτολα: Νέα δεδομένα και δυσαρέσκεια του παίκτη

Νέα δεδομένα βάζουν στο τραπέζι οι Ισπανοί σχετικά με την υπόθεση του Νίκολας Λαπροβίτολα, για τον οποίο ενδιαφέρεται ο Παναθηναϊκός.

Ο Αργεντινός γκαρντ αποτελεί την νούμερο ένα επιλογή για το τριφύλλι,ωστόσο ο χρόνος περνάει, καθώς η Ρεάλ Μαδρίτης φέρεται να κάνει δεύτερες σκέψεις, μετά την απόφαση Καμπάτσο να φύγει για το ΝΒΑ.

Οι Μαδριλένοι δείχνουν να επιθυμούν, τελικά, την παραμονή του παίκτη, ωστόσο εκείνος δεν βλέπει με καλό μάτι το συγκεκριμένο ενδεχόμενο.

Ειδικότερα, σύμφωνα με το defensacentral.com, ο Λαπροβίτολα είναι δυσαρεστημένος με την στάση της Ρεάλ στο όλο ζήτημα και πιστεύει πως η αλλαγή στάση της Βασίλισσας γίνεται «από ανάγκη».

Μάλιστα, το δημοσίευμα σημειώνει ότι ο ρόλος που είχε στην ομάδα τον έκανε να «συμφωνήσει με τον Παναθηναϊκό».

Τα συγκεκριμένα δεδομένα, λοιπόν, δείχνουν πως σύντομα θα έχουμε εξελίξεις, ενώ αν επιβεβαιωθεί ότι ο παίκτης έχει ξενερώσει με τη Ρεάλ, τότε οι εξελίξεις θα είναι… ευχάριστες για τον Παναθηναϊκό.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News