Λαπροβίτολα: «Μάχη» Παναθηναϊκού με άλλες δύο ομάδες!

Λαπροβίτολα: Η σημαντική λεπτομέρεια και τα δεδομένα για Παναθηναϊκό

Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει την αναζήτηση για τον βασικό του πόιντ γκαρντ, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι έχει ως πρώτο στόχο τον Νίκολας Λαπροβίτολα.

Ο Λαπροβίτολα έχει ακόμα έναν χρόνο συμβόλαιο με την Ρεάλ, ωστόσο οι Μαδριλένοι δεν σκοπεύουν να τον διατηρήσουν στις τάξεις τους, με τον ίδιο να περιμένει πρόταση από ομάδα της EuroLeague προκειμένου να αποχωρήσει.

Μάλιστα, σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Ματέο Αντρεάνι στο παιχνίδι για την απόκτηση του παίκτη βρίσκονται, εκτός από τον Παναθηναϊκό, οι Μπασκόνια και Μακάμπι.

Την φετινή σεζόν ο Λαπροβίτολα είχε 6.3 πόντους, 2 ριμπάουντ και 3.1 ασίστ μέσο όρο σε 16 λεπτά συμμετοχής στο ισπανικό πρωτάθλημα και 5 πόντους, 1.4 ριμπάουντ και 3 ασίστ μέσο όρο σε 13 λεπτά συμμετοχής στην EuroLeague.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News