Λαπροβίτολα: «Κλειδί» η αποζημίωση από τη Ρεάλ

"Προφορική συμφωνία Παναθηναϊκού-Λαπροβίτολα - Τι απομένει"

Λαπροβίτολα – Παναθηναϊκός: Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ θα εξαντλήσει τις πιθανότητές του για να αποκτήσει τον Νικολάς Λαπροβίτολα.

Ο 30χρονος γκαρντ έχει ακόμα συμβόλαιο με την Ρεάλ Μαδρίτης για ένα χρόνο, αλλά η «Βασίλισσα» αναμένεται να τον αφήσει ελεύθερο όπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ στην Ισπανία.

Ο Λαπροβίτολα έχει στοιχεία που αρέσουν στον Παναθηναϊκό και το Γιώργο Βόβορα, όπως δημιουργία και σουτ, ενώ στην ομάδα που θα πάει θέλει να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο, κάτι που μπορεί να βρει στο «τριφύλλι».

Οι «πράσινοι» αναμένεται να ασχοληθούν με τον Αργεντινό γκαρντ σε περίπτωση που μείνει ελεύθερος, όπως λογικά θα πράξουν η Μακάμπι Τελ Αβίβ και η Φενέρμπαχτσε.

Σε αυτό το κομμάτι θα παίξει σημαντικό ρόλο και η πιθανή αποζημίωση που θα εισπράξει από τη «βασίλισσα». Σε περίπτωση που αποζημιωθεί από την ομάδα του Λάσο, τότε θα ρίξει και τις απαιτήσεις του και ο Παναθηναϊκός θα βρει πρόσφορο έδαφος. Σε αντίθετη περίπτωση, τότε ψάξει για ένα πιο υψηλό συμβόλαιο.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News