Λαμια – ΠΑΟΚ Live Streaming | Lamia - PAOK

Λαμια – ΠΑΟΚ Live Streaming

Λαμια – ΠΑΟΚ Live Streaming: Αντιστρόφως ανάλογη είναι η πορεία της Λαμίας και του ΠΑΟΚ στη φετινή χρονιά, εν όψει και του μεταξύ τους αγώνα (19:00).

Lamia – PAOK Live Streaming

Αγώνας ο οποίος κλείνει και την κανονική διάρκεια για τις δύο ομάδες. Οι γηπεδούχοι δείχνουν να είναι σε πιο δύσκολη θέση μετά τις συνεχόμενες ήττες, οι οποίες τους έριξαν στην προτελευταία θέση. Και όπως συνήθως συμβαίνει σε αυτές τις περιπτώσεις, ο προπονητής είναι αυτός που πληρώνει το «μάρμαρο».

Αυτό συνέβη και με τον Μιχάλη Γρηγορίου. Ο Έλληνας προπονητής παραιτήθηκε από την τεχνική ηγεσία. Μετά την έκτη συνεχόμενη ήττα, που έριξε την ομάδα στην προτελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα. Στον τελευταίο αγώνα έχασαν από τον ΠΑΣ Γιάννινα εκτός έδρας και πλέον έχουν απόσταση πέντε βαθμών από τον τελευταίο Απόλλωνα Σμύρνης.

Ο Τζιανλούκα Φέστα, ο οποίος παραιτήθηκε από την «ελαφρά ταξιαρχία» είναι το φαβορί για να τον αντικαταστήσει. Και παράλληλα να γίνει ο πρώτος ξένος προπονητής στη νεότερη ιστορία του συλλόγου, υπό τη διοίκηση του Πανουργιά Παπαϊωάννου. Τώρα, ακολουθεί το ματς με τον ΠΑΟΚ και σε γενικές γραμμές η αποστολή της Λαμίας, εν όψει και των play out που θα ακολουθήσουν, γίνεται εξαιρετικά δύσκολη.Super League Live Streaming

Λαμια – ΠΑΟΚ Live Streaming | Κουβαλάει κούραση ο ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ έδωσε τον εξ αναβολής αγώνα με τον ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ. Και για ακόμη ένα παιχνίδι, στο οποίο δεν ήταν καλύτερος, κατάφερε να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα. Το ντέρμπι των «Δικεφάλων» έληξε στο 1-1, σε ένα παιχνίδι όπου οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν, είχαν πολλές ευκαιρίες και ο ΠΑΟΚ κατάφερε να πάρει την ισοπαλία.

Χάρη σε μία μαγική εκτέλεση φάουλ του Κούρτιτς, ενώ έπαιζε και με δέκα παίκτες από το 19’. Ο Τσιγγκάρας άφησε την ομάδα του με παίκτη λιγότερο, λόγω της απευθείας κόκκινης που δέχθηκε στο 19’, αλλά παρ’ όλα αυτά οι Θεσσαλονικείς άντεξαν την πίεση.

Αυτή ήταν η τρίτη συνεχόμενη ισοπαλία για τον ΠΑΟΚ μετά το 1-1 με τον Ιωνικό και το 0-0 με τον Άρη. Πλέον η διαφορά από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό να ανεβαίνει στους 15 βαθμούς, γεγονός που καθιστά δύσκολη την αποστολή εν όψει play off. Εννοείται ότι η νίκη κόντρα στη Λαμία είναι μονόδρομος. live streaming σουπερ λιγκα

Λαμια – ΠΑΟΚ Στοίχημα

Δείτε τις αποδόσεις για το Λαμια – ΠΑΟΚ

Λαμια – ΠΑΟΚ Live Streaming | Links:

Οι κορυφαίοι αγώνες παίζουν Live εδώ

http://la8osapofash.com/publ/diafora/football/6_3_2022_19_00_lamia_paok/47-1-0-25714

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News