Λαμία-Παναθηναϊκός: Η οριστική απόφαση για τη διεξαγωγή του αγώνα

«Ένα μόνο σου ζητώ» - Τι ώρα παίζει ο Παναθηναϊκός

Κανονικά θα διεξαχθεί εν τέλει η σημερινή αναμέτρηση της Λαμίας με τον Παναθηναϊκό στο Πανθεσσαλικό.

Σύμφωνα με το Lamia Ole δεν προέκυψε αριθμός κρουσμάτων ικανός, ώστε να μην γίνει το σημερινό ματς.

Δεδομένα η ομάδα μας θα έχει μία απουσία λόγω του covid-19, ενώ θα απουσιάσουν σίγουρα οι ανέτοιμοι Ρόμανιτς, Νούνιες και οι Καραμάνος, Μανουσάκης. Αναμένεται πλέον η επίσημη ανακοίνωση από την Super League και εν συνεχεία η ανακοίνωση της αποστολής του ΠΑΣ Λαμία.

Υπενθυμίζεται πως στον καθιερωμένο εβδομαδιαίο έλεγχο στο αγωνιστικό τμήμα της ομάδας μας, βρέθηκε θετικό κρούσμα. Αμέσως κινητοποιήθηκε ο μηχανισμός, αφού υπήρχαν φόβοι για μεγαλύτερη εξάπλωση, καθώς το βράδυ του Σαββάτου υπήρξε τραπέζι στους «κυανολεύκους». Εν τέλει ωστόσο, δεν συντρέχει λόγος για να αναβληθεί το ματς, με την λίγκα να ορίζει σαν όριο τα επτά κρούσματα.

Σημειώνεται πως το ματς θα διεξαχθεί στο Πανθεσσαλικό εξαιτίας ακαταλληλότητας του «Αθανάσιος Διάκος» μετά τα αποστραγγιστικά έργα που έγιναν. Από την πλευρά της η Λαμία έχει καταγγείλει τον υπεύθυνο της Super League για τα γήπεδα και υπάλληλο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός για την ζημιά που έχει υποστεί ο αγωνιστικός χώρος. Για το συμβάν μάλιστα, θα κινηθεί νομικά.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News