Λαμία - Παναθηναϊκός Live Streaming | Superleague 2020/21

Λαμία - Παναθηναϊκός Live Streaming

Λαμία – Παναθηναϊκός Live Streaming | Lamia – Panathinaikos Live Streaming

Λαμία – Παναθηναϊκός Live Streaming: Από τη Λαμία ξεκινάει την αντεπίθεση! Παναθηναϊκός εναντίον Λαμίας σήμερα στο ΔΑΚ. Σέντρα του αγώνα στις 19:30 το απόγευμα.

Τα πράγματα στον Παναθηναϊκό είναι ξεκάθαρα… Άλλα περιθώρια δεν υπάρχουν οι νίκες πρέπει να έρθουν και μαζί η ανάκαμψη της ομάδας. Σε αυτό το πλαίσιο οι πράσινοι έχουν μοναδικό στόχο το τρίποντο στη Λαμία κόντρα στην ομώνυμη ομάδα(31/10 19.30) για την 6η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Ο Μπόλονι και η δουλειά του

Η ομάδα του Λάζλο Μπόλονι είναι πανέτοιμη για το παιχνίδι, με τον Ρουμάνο τεχνικό να δουλεύει σε όλους του τομείς στο Κορωπί, τόσο στο τακτικό σκέλος, όσο και στο ψυχολογικό κομμάτι. Ο Παναθηναϊκός είναι υποχρεωμένος να αφήσει πίσω του την ισοπαλία με τον Βόλο και κυρίως τον τρόπο με τον οποίο προέκυψε και αυτή τη φορά να κάνει τις ευκαιρίες του γκολ.

Στους πράσινους δίνεται η ευκαιρία να ξεκινήσουν από τη Λαμία ένα σερί θετικών αποτελεσμάτων, καθώς πριν τη διακοπή θα έχουν δύο παιχνίδια στο ΟΑΚΑ. Εκεί θα φιλοξενήσουν τον Ατρόμητο, αλλά και τον Απόλλωνα στο εξ αναβολής παιχνίδι. Αυτό θέλει ο Μπόλονι και χρειάζεται η ομάδα για να πάει ήρεμη στη διακοπή. Όμως στη παρούσα φάση το μόνο που μετράει τώρα είναι να έρθει η πρώτη νίκη του Παναθηναϊκού στη Λαμία και να σπάσει το ρόδι! 

Λαμία – Παναθηναϊκός Live Streaming

Η ομάδα της Φθιώτιδας έχει αλλάξει και αυτή προπονητή και βρίσκεται στη τελευταία θέση με μόνο έναν βαθμό μετά από πέντε ματς, που μετρά 4 ήττες και 1 ισοπαλία. Διάστημα που έχει πετύχει 3 γκολ και έχει δεχθεί 10…

Ταυτόχρονα το τριφύλλι έχει υποχρέωση να σπάσει και την αρνητική προϊστορία στην έδρα της Λαμίας. Από το 2017 και έπειτα ο Παναθηναϊκός έχει παίξει 5 ματς στο συγκεκριμένο γήπεδο για πρωτάθλημα και κύπελλο και μετρά δύο ισοπαλίες και τρεις ήττες, απολογισμός διόλου τιμητικός για την ομάδα με το τριφύλλι…

Λαμία – Παναθηναϊκός στοίχημα

H Superleague απασχολεί κατά κόρον τις στοιχηματικές στην Ελλάδα. Στην κατηγορία αυτή συναντάμε πλήθος από ειδικά στοιχήματα για την πορεία των ομάδων. Παράλληλα, παίζουν και πολλά στοιχήματα για παίκτες, αλλά και διαιτητές. 

Στην προκειμένη, στο Λαμία- Παναθηναϊκός, οι μπουκ βλέπουν ως οριακό φαβορί τους «πράσινους» (Δείτε τις αποδόσεις). Γενικά, από τις αποδόσεις προκύπτει ένα ματς που δε θα έχει υψηλό σκορ, αλλά θα μείνει σε λογικά επίπεδα. 

Lamia – Panathinaikos Live Streaming | Links

Δείτε τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News