Λαμια - Παναθηναϊκος Live Streaming: Δείτε ζωντανά σήμερα (16/10)

Λαμια - Παναθηναϊκος Live Streaming 16/10

Λαμια – Παναθηναϊκος Live Streaming | Panathinaikos – Asteras Live Streaming: Η Λαμία υποδέχεται την Κυριακή τον Παναθηναϊκό (19:30), σε ένα από τα παιχνίδια που ξεχωρίζουν στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής.

Οι γηπεδούχοι θέλουν να ανακόψουν τη φρενήρη πορεία των «πρασίνων» και παράλληλα να κερδίσουν κάποιες θέσεις στη βαθμολογία. Το κλίμα στις τάξεις του συλλόγου είναι αρκετά καλό. Κι αυτό οφείλεται και στα τελευταία αποτελέσματα. Η Λαμία τα έχει πάει αρκετά καλά στα τρία πιο πρόσφατα παιχνίδια, όπου έχει δύο ισοπαλίες και μία νίκη.

Συνολικά έχει δύο ήττες μέχρι στιγμής κι αυτές είναι από την ΑΕΚ (εντός έδρας) στην πρεμιέρα και από τον ΠΑΟΚ (εκτός έδρας) στην 4η αγωνιστική. Το πιο πρόσφατο αποτέλεσμα είναι το 1-1 στη Νεάπολη με τον Ιωνικό. Σε αυτό οι Φθιώτες στάθηκαν τυχεροί, αφού μετά το 1-1, οι γηπεδούχοι είχαν δύο δοκάρια και θα μπορούσαν να είχαν πάρει το ματς.

Σε γενικές γραμμές όμως, η εικόνα των παικτών του Τζιανλούκα Φέστα έχει βελτιωθεί αρκετά, τουλάχιστον σε σύγκριση με τις πρώτες αγωνιστικές. Παράλληλα, βελτιώθηκε και το κλίμα στην ομάδα. Ο αμυντικός Άνταμ Τζανετόπουλος, οι μέσοι Σάββας Γκέντσογλου, Τσουκαλάς και ο επιθετικός Τάσος Καραμάνος λογικά θα παραμείνουν εκτός και πολύ δύσκολα θα προλάβουν να είναι έτοιμοι. Super League Ελλάδα Live Streaming

«Απόλυτος» μάγκας ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός από την πλευρά του βρίσκεται στην καλύτερη δυνατή θέση. Έχει το απόλυτο μέχρι στιγμής με επτά νίκες σε ισάριθμες αναμετρήσεις. Έτσι, βρίσκεται μόνος πρώτος στην κορυφή της βαθμολογίας με διαφορά έξι βαθμών από τη δεύτερη ΑΕΚ και επτά από τον τρίτο Ολυμπιακό.

Η αναμέτρηση στο «Αθανάσιος Διάκος» είναι πολύ σημαντική για τους «πράσινους». Μάλιστα, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έχει κρούσει τον… κώδωνα του κινδύνου. Ο Σέρβος προπονητής του «τριφυλλιού» θεωρεί ότι είναι ανάλογης δυσκολίας με τον αγώνα κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης. Την περασμένη αγωνιστική, ο Παναθηναϊκός επικράτησε 1-0 των Αρκάδων, αλλά δυσκολεύτηκε πάρα πολύ να φτάσει στο υπέρ του αποτέλεσμα.

Σε αυτό έπαιξαν ρόλο και οι απουσίες, αφού δεν ήταν διαθέσιμοι οι Κώτσιρας, Τσέριν και Σπόραρ, τρία βασικά στελέχη της ενδεκάδας του Παναθηναϊκού. Ωστόσο απουσίες υπάρχουν και για τον αγώνα με τη Λαμία. Ο Σπόραρ παραμένει εκτός, ενώ το ίδιο θα ισχύσει και με τον Κώτσιρα. Όλα δείχνουν ότι ο Τσέριν θα προλάβει, ενώ αμφίβολος είναι ο Κουρμπέλης, αν και ο Γιοβάνοβιτς θα τον περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή.

Λαμια – Παναθηναϊκος Live Streaming: «Να ξεπεράσουμε το ’95»

Ο Φώτης Ιωαννίδης μίλησε για το εντυπωσιακό ξεκίνημα του Παναθηναϊκού στο φετινό πρωτάθλημα. Διαβάστε αναλυτικά τα όσα είπε.

Για την επιστροφή του στη βασική ενδεκάδα μετά από καιρό, κόντρα στον Αστέρα: Η δουλειά μου είναι να είμαι έτοιμος όποτε με χρειαστεί ο προπονητής και η ομάδα. Εγώ ένιωσα πολύ καλά και προσπάθησα να εφαρμόσω τις οδηγίες του κόουτς. Εννοείται ότι είμαι έτοιμος να παίξω περισσότερα λεπτά, ο προπονητής μου θα αποφασίσει αν και πότε θα γίνει αυτό.

Το αν έχουν στο μυαλό τους οι παίκτες το 9/9 που είχε πετύχει η μεγάλη ομάδα του Παναθηναϊκού το 1994-95: Σίγουρα εκείνο το σερί στο πρωτάθλημα το πέτυχε μία σπουδαία ομάδα. Με μεγάλους παίκτες στη σύνθεσή της. Μακάρι να το επαναλάβουμε κι εμείς και, γιατί όχι, να το ξεπεράσουμε. Έχουμε ένα σύνολο που μπορεί να το κάνει αυτό. Αν μείνουμε προσηλωμένοι στις υποχρεώσεις μας, κοιτώντας κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, θα το καταφέρουμε. Τα ρεκόρ είναι σημαντικά. Αλλά μεγαλύτερη σημασία έχουν οι τίτλοι. Θα έχει αξία να επαναφέρουμε τον Παναθηναϊκό στις επιτυχίες, γιατί χωρίς αυτό, τα ρεκόρ έρχονται και παρέρχονται. Εκείνος ο Παναθηναϊκός έμεινε στην ιστορία για τους τίτλους και τις διακρίσεις του στην Ευρώπη και έπειτα για τα υπόλοιπα.

Ασχολούνται με τα αποτελέσματα των αντιπάλων: Είμαστε στην πρώτη θέση και αυτό σημαίνει ότι οι αντίπαλοι κοιτάνε τα αποτελέσματά μας. Όταν εσύ οδηγείς την κούρσα, αν συνεχίσεις να νικάς, δεν έχεις λόγο να κοιτάς πίσω σου. Είμαστε πρώτοι, σκεφτόμαστε μόνο πώς θα συνεχίσουμε να νικάμε και δεν μας απασχολεί τι κάνουν οι υπόλοιποι.Παθηναικος Live Streaming

Πριμ 200.000 ευρώ αν κερδίσει

Ο Παναθηναϊκός έχει ξεκινήσει εξαιρετικά το πρωτάθλημα έχοντας μάλιστα το απόλυτο τις πρώτες τέσσερις αγωνιστικές. Το τριφύλλι είναι στην κορυφή της βαθμολογίας και μάλιστα έχοντας χτίσει και μια διαφορά με τους αντιπάλους τους.

Την Κυριακή οι πράσινοι έχουν μια όχι και τόσο εύκολη αποστολή. Μιας και η Λαμία είναι μια ομάδα που παραδοσιακά δυσκολεύει τους πράσινους. Φυσικά το διπλό είναι αυτοσκοπός, προκειμένου να διατηρήσει το τριφύλλι την απόσταση από τους αντιπάλους τους. Ωστόσο έχουν ένα ακόμα κίνητρο. Με νίκη επί της Λαμίας ο Παναθηναϊκός συμπληρώνει άλλη μία τετράδα αγώνων με νίκες. Και έτσι οι παίκτες αν τα καταφέρουν θα μοιραστούν ένα μπόνους 200.000 ευρώ. Αυτό αποτελεί μια απόφαση που πήραν οι Αλαφούζος – Γιοβάνοβιτς πριν από την έναρξη της σεζόν.

Θυμίζουμε ότι αυτό είχε γίνει και μετά την επικράτηση επί της ΑΕΚ. Καθώς οι πράσινοι είχαν συμπληρώσει και εκεί τέσσερα ματς νικηφόρα και έτσι είχαν πάρει αυτό το μπόνους από την διοίκηση της ομάδας. Όπως και να έχει αυτό αποτελεί ένα παραπάνω κίνητρο για τους παίκτες της ομάδας. Καθώς το…. μπόνους αυτό θα το παίρνουν κάθε φορά που συμπληρώνουν τέσσερις συνεχόμενες νίκες.

Λαμια – Παναθηναϊκος Live Streaming: Καμπάνα από την UEFA για τα καπνογόνα με Σλάβια

Η ευρωπαϊκή ομοσπονδία ανακοίνωσε τα πρόστιμα που επιβλήθηκαν σε Παναθηναϊκό και Σλάβια Πράγας για τη συμπεριφορά των οπαδών τους στα δύο μεταξύ τους παιχνίδια στον 3ο προκιματικό του Conference League. Οι Πράσινοι θα κληθούν να πληρώσουν για διάφορες παραβάσεις ένα ποσό που φτάνει συνολικά τις 105.500 ευρώ. Οι αποφάσεις έχουν κοινοποιηθεί στους συλλόγους εδώ και εβδομάδες, ωστόσο από την UEFA δημοσιοποιήθηκαν τις τελευταίες μέρες.

Συγκεκριμένα για το παιχνίδι στην Πράγα ο Παναθηναϊκός τιμωρήθηκε με:
• 5.250 ευρώ για ρίψεις αντικειμένων απ’ τους οπαδούς του (άρθρο 16, 2d του πειθαρχικού κώδικα).

• 7.000 ευρώ για άναμμα καπνογόνων (άρθρο 16, 2c).

Για τη ρεβάνς στο «Απόστολος Νικολαΐδης», ο Παναθηναϊκός τιμωρήθηκε με:
• 8.000 ευρώ για μπλοκαρισμένους διαδρόμους στις κερκίδες (άρθρο 38 πειθαρχικού κώδικα).
• 12.000 ευρώ για χρησιμοποίηση laser από τους οπαδούς (άρθρο 16, 2d).
• 29.250 ευρώ για ρίψεις αντικειμένων (άρθρο 16, 2d).
• 44.000 ευρώ για άναμμα καπνογόνων (άρθρο 16, 2c).

Η Σλάβια Πράγμας τιμωρήθηκε επίσης με 22.000 ευρώ για “μπλοκαρισμένους διαδρόμους στις κερκίδες” στο παιχνίδι της Τσεχίας και με 4.000 ευρώ για “ανάρμοστη συμπεριφορά της ομάδας” στον αγώνα της Λεωφόρου.

Σε πρώτο πλάνο το γηπεδικό

Την ερχόμενη Δευτέρα, στις 10 το πρωί, θα συνεδριάσει η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Αθηναίων, προκειμένου να προχωρήσει η δημοπράτηση του γηπέδου, ώστε να βρεθεί ανάδοχος για την κατασκευή του έργου. Η μία μετά την άλλη έρχονται οι καλές ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό, την ώρα που όλος ο σύλλογος ζει και αναπνέει σε «ρυθμούς Βοτανικού».

Λίγο πριν εκπνεύσει η προθεσμία για την κατάθεση των υπομνημάτων, οι «59» γνωστοποίησαν ότι αποσύρουν την αγωγή τους, κάτι που χαροποίησε τη διοίκηση του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού καθώς: 1. Επανέρχεται η ενότητα στον σύλλογο. 2. Δεν υπάρχει τίποτα πλέον που δημιουργεί έστω και 1% κίνδυνο για όποια καθυστέρηση.

Μετά και από αυτό, άπαντες αναμένουν την ημερήσια διάταξη της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Αθηναίων η οποία θα πατήσει το κουμπί της δημοπράτησης του γηπέδου.

Λαμια – Παναθηναϊκος Live Streaming | Links: 

http://la8osapofash.com/index/live_today/0-12

Μπείτε στο Live του αγώνα

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News