Λαμία - Παναθηναϊκός Live Streaming

Λαμία - Παναθηναϊκός Live Streaming

Λαμία – Παναθηναϊκός Live Streaming: Ο ενισχυμένος και χωρίς «βαρίδια» Παναθηναϊκός ανοίγει την αυλαία στη Super League αντιμετωπίζοντας στη Λαμία την τοπική ομάδα που τον έχει ταλαιπωρήσει πολύ.

Εκκίνηση με όνειρα για τον ΠαναθηναϊκόΠαναθηναϊκό. Οι «πράσινοι» αρχίζουν τη σεζόν στο πρώτο χρονικά ματς της Super League (19:00, ΕΡΤ Sports) αντιμετωπίζοντας τη Λαμία εκτός έδρας.

Το «τριφύλλι» είναι εμφανώς ενισχυμένο σε σχέση με την περασμένη σεζόν, ενώ φέτος δεν υπάρχει και το περσινό -6.

Απέναντί του, πάντως, έχει την ομάδα που αποδείχτηκε κακός του δαίμονας την τελευταία διετία.

Σε τέσσερις αναμετρήσεις στη Λαμία έχει τρεις ήττες και μία ισοπαλία, ενώ έχει αποκλειστεί δύο φορές στο Κύπελλο.

Λαμία – Παναθηναϊκός Live Streaming

Ο Γιώργος Δώνης θέλει η ομάδα του να αφήσει πίσω της ό,τι προηγήθηκε και να κάνει μια νέα αρχή.

Όλα δείχνουν πως ο 49χρονος τεχνικός θα επιλέξει το 4-3-3 έχοντας τον Διούδη στο τέρμα, τους Γιόχανσον στο δεξί και Ινσούα στο αριστερό άκρο της άμυνας, ενώ ο Πούγγουρας και ο Κολοβέτσιος (που έχει προβάδισμα αντί του Νούνες) θα είναι τα στόπερ.

Ο Κουρμπέλης θα είναι το αμυντικό χαφ, με τους Δώνη και Ζαχίντ σε ρόλο εσωτερικών μέσων, ενώ στην επίθεση δύο εκ των τριών θέσεων είναι σίγουρες.

Ο Μακέντα θα είναι σέντερ φορ και ο Κολοβός στο ένα άκρο, ενώ στο άλλο ο Χατζηθεοδωρίδης δείχνει να έχει ελαφρύ προβάδισμα αντί του Μολό, με αουτσάιντερ τον Χατζηγιοβάνη.

Πέρα από τους προαναφερθέντες στην 20μελή αποστολή βρίσκονται επίσης οι Κότσαρης, Αποστολάκης, Ζαγαρίτης, Μπουζούκης, Βέργος και Καμπετσής. Στο πλευρό της ομάδας θα είναι και τουλάχιστον 350 φίλαθλοι, που εξαφάνισαν τον συγκεκριμένο αριθμό εισιτηρίων, που είχε εξασφαλίσει η διοίκηση.

Λαμία – Παναθηναϊκός Live Streaming

Ο ΠαναθηναϊκόςΠαναθηναϊκός έχει βάλει σε… αναμονή τα μεταγραφικά και εξελίξεις δύσκολα θα υπάρχουν πριν μπει η επόμενη εβδομάδα.

Η υπόθεση του Τζακ Ρόντγουελ παραμένει στάσιμη, με τον Άγγλο μεσοαμυντικό να επιμένει σε μονοετές συμβόλαιο ή διετές με οψιόν να φύγει σε έναν χρόνο, κάτι που δεν δέχονται οι «πράσινοι».

Αν τελικά δεν προχωρήσει η περίπτωση του 28χρονου μέσου, ο Παναθηναϊκός θα αναγκαστεί να κινηθεί τόσο για στόπερ όσο και για αμυντικό χαφ δίνοντας προτεραιότητα στην ενίσχυση με κεντρικό αμυντικό.

Όσον αφορά στην υπόθεση του Ούρος Τσόσιτς, ο Σέρβος στόπερ θα απασχολήσει μόνο αν μείνει ελεύθερος από την ΑΕΚ και δεν προχωρήσουν οι άλλες επιλογές που φαίνεται να υπάρχουν μπροστά του για τις θέσεις των στόπερ.

Η σέντρα του αγώνα είναι προγραμματισμένη για τις 19:00, ενώ η αναμέτρηση θα καλυφθεί τηλεοπτικά από την ΕΡΤ.

Λαμία – Παναθηναϊκός Live Streaming

Links…

https://youtu.be/ykRc-EJm148

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News