Λαμία - Παναθηναϊκός Live Streaming

Λαμία - Παναθηναϊκός Live Streaming

Λαμία – Παναθηναϊκός Live Streaming

  • 10/1/2019 – 19:30
  • Λαμία
  • Cosmote TV 1

Ο Παναθηναϊκός θέλει να αποφύγει το περσινό πάθημα και να κάνει βήμα πρόκρισης στους «8».

Η ίωση που πήρε μορφή επιδημίας αύξησε για τον Παναθηναϊκό τον βαθμό δυσκολίας και επικινδυνότητας της αποψινής πρώτης αναμέτρησης των «16» του Κυπέλλου στη Λαμία.

Άλλωστε κανείς δεν ξεχνά το περσινό 4-1, που καταδίκασε σε αποκλεισμό το «τριφύλλι».

Λαμία – Παναθηναϊκός Live Streaming

Ο Σα θα είναι κάτω από τα δοκάρια και στην άμυνα -από τ’ αριστερά προς τα δεξιά- οι Κούτρης, Βούκοβιτς, Μεριά, Τοροσίδης.

Ο Γιώργος Δώνης αναμένεται να επιλέξει ένα σύστημα 3-4-3 επιλέγοντας την καλύτερη δυνατή σύνθεση από τους διαθέσιμους παίκτες.

Ο Διούδης θα είναι στο τέρμα, οι Πούγγουρας, Κολοβέτσιος και Κουλιμπαλί θα αποτελούν την τριάδα των μετόπισθεν, με τους Γιόχανσον και Ινσούα σε ρόλο μπακ-χαφ.

Ο Κουρμπέλης με τον Τζανδάρη (ή τον Δώνη) θα είναι τα δύο κεντρικά χαφ, ενώ ο Βέργος θα βρίσκεται στην κορυφή της επίθεσης και θα πλαισιώνεται από δύο εκ των Χατζηθεοδωρίδη, Χατζηγιοβάννη και Μουνιέ.

H αποστολή: Την αποστολή απαρτίζουν 19 ποδοσφαιριστές, που είναι οι Διούδης, Ξενόπουλος, Χριστογεώργος, Κολοβέτσιος, Κουρμπέλης, Πούγγουρας, Γιόχανσον, Ινσούα, Κουλιμπαλί, Παντελάκης, Χατζηθεοδωρίδης, Τζανδάρης, Στάικος, Δώνης, Μουνιέ, Χατζηγιοβάνης, Εμμανουηλίδης, Βέργος, Σερπέζης.

Λαμία – Παναθηναϊκός Live Streaming

Η επιστροφή του Μουνιέ: Στις 11 Νοεμβρίου και στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό ο Άντονι Μουνιέ έπαθε ρήξη συνδέσμου στον αστράγαλο και από τότε πέρασαν 59 ημέρες μέχρι σήμερα, που θα παίξει και πάλι με τον Παναθηναϊκό σε επίσημο παιχνίδι.

Φυσικά είναι πίσω σε σχέση με τους άλλους παίκτες, του λείπει ο ρυθμός και δεν μπορεί να παίξει για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Θεωρείται δεδομένο, όμως, ότι σήμερα ο Μουνιέ θα πάρει χρόνο συμμετοχής, αφού η ομάδα έχει ανάγκη την ποιότητά του στη συνέχεια του πρωταθλήματος και του κυπέλλου και πρέπει και αυτός να δείξει ότι μπορεί να κάνει τη διαφορά και να είναι ουσιαστικός.

Το τζάμπολ του αγώνα είναι προγραμματισμένο για τις 19:30, ενώ η αναμέτρηση θα καλυφθεί τηλεοπτικά από το Cosmote TV 1

Λαμία – Παναθηναϊκός Live Streaming

Το newspao.grθα σας ενημερώνει διαρκώς για όλους τους συνδέσμους, στους οποίους μπορείτε να παρακολουθήσετε την αναμέτρηση, μέσα από αυτήν την σελίδα και τα παρακάτω links!

Κάντε αντιγραφή και επικόλληση το Link στον περιηγητή σας και δείτε το παιχνίδι…

http://www.sportcategory.com/a-4/18/138/a-593851.html

http://www.sportcategory.com/a-4/18/138/a-593851.html

Λαμία – Παναθηναϊκός Live Streaming

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News