Λαμια - Παναθηναικος καναλι ωρα: Τηλεοπτικη μεταδοση 16/10

«Καρφί» Μάγκνουσον για Αστέρα: «Ήρθε για να....»

Λαμια – Παναθηναικος καναλι ωρα: Έτοιμη για το… 8ο βήμα η αρμάδα του Ιβάν

Η Λαμία υποδέχεται την Κυριακή τον Παναθηναϊκό (19:30), σε ένα από τα παιχνίδια που ξεχωρίζουν στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Super League. Ο Παναθηναϊκός από την πλευρά του βρίσκεται στην καλύτερη δυνατή θέση. Έχει το απόλυτο μέχρι στιγμής με επτά νίκες σε ισάριθμες αναμετρήσεις. Έτσι, βρίσκεται μόνος πρώτος στην κορυφή της βαθμολογίας με διαφορά έξι βαθμών από τη δεύτερη ΑΕΚ και επτά από τον τρίτο Ολυμπιακό.

Οι γηπεδούχοι θέλουν να ανακόψουν τη φρενήρη πορεία των «πρασίνων». Το κλίμα στις τάξεις του συλλόγου είναι αρκετά καλό κι αυτό οφείλεται και στα τελευταία θετικά αποτελέσματα (1-2-0).

Λαμία – Παναθηναϊκός με τη σέντρα προγραμματισμένη για τις 19:30. Ο αγώνας καλύπτεται τηλεοπτικά μέσα από το Cosmote Sport 1 HD.

Λαμια – Παναθηναικος καναλι ωρα: Τηλεοπτικη μεταδοση

Η αναμέτρηση στο «Αθανάσιος Διάκος» είναι πολύ σημαντική για τους «πράσινους». Μάλιστα, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έχει κρούσει τον… κώδωνα του κινδύνου, αφήνοντας πίσω τα ρεκόρ που κυνηγά το σύνολό του σε ενδεχόμενο νίκης. Πάντως, ο Φώτης Ιωαννίδης δεν έκρυψε την όρεξη των παικτών για το ρεκόρ του 1995!

«Σίγουρα εκείνο το σερί στο πρωτάθλημα το πέτυχε μία σπουδαία ομάδα, με μεγάλους παίκτες στη σύνθεσή της. Μακάρι να το επαναλάβουμε κι εμείς και, γιατί όχι, να το ξεπεράσουμε. Έχουμε ένα σύνολο που μπορεί να το κάνει αυτό και, αν μείνουμε προσηλωμένοι στις υποχρεώσεις μας, κοιτώντας κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, θα το καταφέρουμε.

Τα ρεκόρ είναι σημαντικά, αλλά μεγαλύτερη σημασία έχουν οι τίτλοι. Θα έχει αξία να επαναφέρουμε τον Παναθηναϊκό στις επιτυχίες, γιατί χωρίς αυτό, τα ρεκόρ έρχονται και παρέρχονται. Εκείνος ο Παναθηναϊκός έμεινε στην ιστορία για τους τίτλους και τις διακρίσεις του στην Ευρώπη και έπειτα για τα υπόλοιπα»

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News