Λαμία - Παναθηναϊκός κανάλι ώρα: Η τηλεοπτική μετάδοση

Λαμία - Παναθηναϊκός κανάλι ώρα: Η τηλεοπτική μετάδοση

Λαμία – Παναθηναϊκός κανάλι ώρα: Ο Παναθηναϊκός αγωνίζεται στο ΔΑΚ της Λαμίας για την 7η αγωνιστική της Superleague και θέλει επειγόντως το «διπλό» σε μια έδρα που δεν έχει νικήσει ποτέ, έπειτα από τρεις προσπάθειες!

Οι πράσινοι ψάχνουν απεγνωσμένα νίκη, την πρώτη τους στο πρωτάθλημα για να φύγουν από τις τελευταίες θέσεις της κατηγορίας. Με τρεις ισοπαλίες και δύο ήττες ο Λάσλο Μπόλονι ψάχνει το αντίδοτο στην αγωνιστική… ακαταστασία που βρήκε… όταν ήρθε στον Παναθηναϊκό.

Από κει και πέρα, ο Ρουμάνος δεν θα έχει στη διάθεσή του για το κρίσιμο ματς με τη Λαμία τους Χατζηθεοδωρίδη, Βέλεθ, Χουάνκαρ, Αντονίτο, Μπουζούκη και Αγιούμπ. «Μέσα» οι Βιγιαφάνιες, Μολό και Αλεξανδρόπουλος.

Λαμία – Παναθηναϊκός κανάλι ώρα: Η τηλεοπτική μετάδοση

Αναλυτικά η συνέντευξη του προπονητή του Παναθηναϊκου στο Novasports.gr:

Η ομάδα έχει ξεπεράσει το σοκ της ισοφάρισης από τον Βόλο; 
«Δε θα έλεγα ότι είναι σοκ. Συμβαίνει να δέχεσαι γκολ στο τελευταίο λεπτό. Ακολούθησε μια θλίψη και στεναχωρηθήκαμε στα αποδυτήρια. Οι παίκτες μου όμως είναι επαγγελματίες, το ξεπέρασαν και είμαστε έτοιμοι για το επόμενο βήμα»»

Τι προσπαθεί να αλλάξει στην ομάδα μιας και δεν έχει μαγικό ραβδί;
«Αυτό που θα ήθελα να διευκρινίσω, όσον αφορά την επικοινωνία μου και την επαφή με τους παίκτες, τα πράγματα είναι εντάξει. Επίσης όσον αφορά στις προπονήσεις, αυτά που θέλω, η προσπάθειά τους, ο στόχος να ανεβάσουν τον πήχυ, τα πάνε πολύ καλά και θέλω να τους συγχαρώ.

Ξέρω επίσης ότι η κουλτούρα του Παναθηναϊκού ζητάει περισσότερα και διαφορετικά πράγματα και βέβαια πρέπει να είναι αφελής κάποιος για να πιστεύει ότι οι δυσκολίες έρχονται από τον ουρανό. Αυξάνουμε την ποσότητα και την ποιότητα της δουλειάς μας και είμαι πεπεισμένος ότι αυτό θα δημιουργήσει μια αλλαγή και είναι σαφές πως όλες οι δυσκολίες δε θα λυθούν μονομιάς.

Είμαι αισιόδοξος διότι οι απαντήσεις που παίρνω είναι θετικές και αυτή είναι η στιγμή που τεστάρεται ο ίδιος ο προπονητής. Αν μιλήσουμε παραπάνω από αυτά θα κάνουμε κακό. Μπορώ να διαβεβαιώσω ότι αισθάνομαι μια βελτίωση. Πάμε προς το καλύτερο. Εμείς όλοι όσοι βρισκόμαστε πέριξ του Παναθηναϊκού, από το ανώτατο ως το κατώταρτο σημείο έχουμε τη θέληση να αλλάξουμε τα πράγματα».

Τι είδε ότι χρειαζόταν αλλαγή;
«Θεωρώ ότι είστε ένας έμπειρος δημοσιογράφος και επιθυμείτε να με σπρώξετε σε κάποιες δηλώσεις οι οποίες δε μπαίνουν καν στα αποδυτήρια, αλλά μένουν στην ψυχή μου. Νομίζω ότι με την τρίπλα μου λάβατε την απάντηση».

Για την Λαμία που αποτελεί κακό δαίμονα του Παναθηναϊκού;
«Γνωρίζω τις δυσκολίες που αναφέρεται, αλλά τα ρεκόρ έχουν φτιαχτεί για να καταρρίπτονται».

Πώς είναι η κατάσταση του Βιγιαφάνιες;
«Είναι ιατρικό το ερώτημά σας, δεν είναι αθλητικό. Ξέρω ότι είναι ένας δημοφιλής και αγαπητός παίκτης, ξέρω ότι τον τελευταίο καιρό έκανε πολύ λίγες προπονήσεις και ξέρω ότι είναι ένα ευαίσθητο θέμα για δύο λόγους. Γιατί πρέπει από τρία χρόνια κέρδισε την καρδιά των φιλάθλων και για να συνεχίσει έτσι, κατανοώντσας το συναίσθημα των φιλάθλων, αλλά υπάρχει και μια αλήθεια.

Με μένα προπονήθηκε μόλις δύο φορές, μερικές φορές καλύτερα μερικές όχι και τόσο, αλλά θέλει να προοδεύσει. Όταν θα επανέλθει ο παίκτης θέλω να είναι 100% των δυνατοτήτων του. Θέλω να ελαχιστοποιήσουμε το ρίσκο υποτροπής γιατί αν υποτροπιάσει δε θα μπορεί να κάνει πολλά πράγματα».

Το παιχνίδι θα μεταδοθεί ζωντανά από το κανάλι Novasports 2 HD στις 19:30. Μείνετε συντονισμένοι στο newspao.gr για live streaming.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News