ΛΑΜΙΑ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming | Lamia - Olympiacos

ΛΑΜΙΑ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming

ΛΑΜΙΑ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming

ΛΑΜΙΑ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming:

Η αναμέτρηση ανάμεσα σε Λαμία και Ολυμπιακό, την Κυριακή (20:30), στο «Αθανάσιος Διάκος» είναι κάτι σαν την μονομαχία «Δαυίδ εναντίον Γολιάθ».

Οι «ερυθρόλευκοι», λόγω ποιότητας και εμπειρίας, είναι το μεγάλο φαβορί. Όμως το μόνο σίγουρο είναι ότι οι γηπεδούχοι δεν θα παραδώσουν εύκολα τα όπλα.

Lamia – Olympiacos Live Streaming

Η Λαμία φιλοδοξεί φέτος να επαναλάβει την περυσινή εξαιρετική πορεία. Ωστόσο, στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, παρότι κατά διαστήματα έπαιξε εξαιρετικά, δεν κατάφερε να αποσπάσει ένα θετικό αποτέλεσμα. Ηττήθηκε στο Βόλο με σκορ 2-1. Στο συγκεκριμένο ματς ο έμπειρος αμυντικό της Λαμίας, Λουκάς Βύντρα, έγραψε ιστορία. Αυτό καθώς έγινε ο γηραιότερος παίκτης που αγωνίστηκε στη Super League σε ηλικία 40 χρονών, επτά μηνών και επτά ημερών.

Η ομάδα του του Μιχάλη Γρηγορίου επιθετικά θα έχει στη διάθεσή της και τον

27χρονο Γεωργιανό στράικερ, Μπατσανά Αραμπούλι, ο οποίος ανανέωσε, ενώ υπάρχει ανησυχία για την αγωνιστική ετοιμότητα του στόπερ,  Άνταμ Τζανετόπουλου.

Ο Ολυμπιακός, μετά τη νίκη απέναντι στην Αντβέρπ την Πέμπτη με σκορ 2-1 για την 1η αγωνιστική των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ, έχει αφήσει στο παρελθόν το «στραβοπάτημα» (0-0) της πρεμιέρας του πρωταθλήματος με τον Ατρόμητο στο Φάληρο.super league Live Streaming

ΛΑΜΙΑ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming

Οι «ερυθρόλευκοι» δεν θέλουν να δώσουν νέα δικαιώματα αμφισβήτησης και ο Πέδρο Μαρτίνς περιμένει από τους παίκτες του να πατήσουν γκάζι από το πρώτο λεπτό και να συνδυάσουν νίκη και καλή εμφάνιση. «Η νίκη με την Αντβέρπ ανήκει στους φιλάθλους μας. Δεν μπορούμε να καθησυχάσουμε, διότι έχουμε αυξημένες αγωνιστικές υποχρεώσεις και πλέον σκεφτόμαστε το παιχνίδι με τη Λαμία», δήλωσε ο Πορτογάλος προπονητής του Ολυμπιακού.

Κοιτώντας το παρελθόν στις αναμετρήσεις ανάμεσα σε Λαμία και Ολυμπιακό διακρίνει κανείς ότι οι φιλοξενούμενοι δεν αντιμετωπίζουν ιδιαίτερες δυσκολίες.

Οι «ερυθρόλευκοι» από τι σεζόν 2017/18 μετράνε 4 νίκες (0-1, 1-3, 0-4, 0-6) σε ισάριθμα ματς στο πρωτάθλημα στην έδρα της Λαμίας. Το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός στα παραπάνω ματς έχει δεχθεί μόλις ένα γκολ δεν περνάει απαρατήρητο. Live Streaming

ΛΑΜΙΑ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Στοίχημα

Δείτε τις αποδόσεις για το ΛΑΜΙΑ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

ΛΑΜΙΑ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming | Links:

Οι κορυφαίοι αγώνες παίζουν Live εδώ

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News