Λαμια - Αρης Live Streaming | Lamia – Aris Live Streaming

Λαμια - Αρης Live Streaming

Λαμια – Αρης Live Streaming

Λαμια – Αρης Live Streaming:

Με την «Ελπίδα» να… σαρώνει την Αττική και παρά το γεγονός ότι τα υπόλοιπα τρία παιχνίδια αναβλήθηκαν, ο επαναληπτικός της Λαμίας με τον Άρη στο «Αθανάσιος Διάκος» διεξάγεται κανονικά σήμερα το βράδυ (20:00).

Lamia – Aris Live Streaming

Στο πρώτο παιχνίδι την περασμένη Πέμπτη, οι δύο ομάδες έμειναν ισόπαλες χωρίς γκολ στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Και οι λογαριασμοί για την πρόκριση στα ημιτελικά του θεσμού έμειναν… ορθάνοικτοι! Εκτός από το «Χ» που απέσπασε για το Κύπελλο, η Λαμία πήρε και το βαθμό της ισοπαλίας στο παιχνίδι του πρωταθλήματος που προηγήθηκε την περασμένη Κυριακή.

Τώρα όμως πρόκειται για τελείως διαφορετικό ματς. Ο Μιχάλης Γρηγορίου είχε πει ότι ήθελε η ομάδα του να έχει μία ευκαιρία για την πρόκριση, όταν η σειρά γυρίσει στην έδρα της. Εν τέλει το κατάφερε. Το 0-0 της δίνει ελπίδες, αλλά παράλληλα είναι ένα… ύπουλο σκορ για τους γηπεδούχους.

Η Λαμία θέλει νίκη για να προκριθεί, αφού με εξαίρεση το 0-0 που στέλνει το ματς στην παράταση, δεν της κάνει καμία άλλη ισοπαλία. Να υπενθυμίσουμε εδώ ότι η ΕΠΟ έχει διατηρήσει τον κανόνα του εκτός έδρας γκολ. Σε αυτή την προσπάθεια λοιπόν, ο Έλληνας τεχνικός θα έχει στη διάθεσή του και τον Μανούσο, ο οποίος αποθεραπεύτηκε και είναι πάλι διαθέσιμος.Super League Live Streaming

Λαμια – Αρης Live Streaming

Στον Άρη έχουν στερέψει οι δικαιολογίες, μετά και τα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα. Οι «κίτρινοι» έχουν χάσει σημαντικό έδαφος στο πρωτάθλημα και δεν έχουν περιθώριο να αφήσουν και το Κύπελλο να φύγει από τα χέρια τους. Αφού ψάχνουν διακαώς μία σημαντική διάκριση.

Τόσο η διοίκηση όσο και ο προπονητής Άκης Μάντζιος έχουν φροντίσει να κρούσουν τον… κώδωνα του κινδύνου προς κάθε κατεύθυνση. Πλέον, περιμένουν να δουν αποτελέσματα από τους παίκτες! Για τον αγώνα στο «Αθανάσιος Διάκος», ο Έλληνας προπονητής δεν θα έχει στη διάθεσή του, τον Τζέγκο, ο οποίος είναι τραυματίας. Επίσης στον πάγκο θα μείνει, λογικά, ο Κουέστα, αφού δεν είναι ακόμη 100% έτοιμος. Επιστρέφει ο Μαντσίνι, όπως και ο Καμαρά, που αναμένεται να χρησιμοποιηθούν στο αρχικό σχήμα.Live Streaming σουπερ λιγκα

Λαμια – Αρης Στοίχημα

Δείτε τις αποδόσεις για το Λαμια – Αρης

Λαμια – Αρης Live Streaming | Links:

Οι κορυφαίοι αγώνες παίζουν Live εδώ

http://la8osapofash.com/publ/diafora/football/26_1_2022_21_30_lamia_aris/47-1-0-25131

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News