Λαμια – ΑΕΚ Live Streaming: Ζωντανά σήμερα (20/8)

Λαμια - ΑΕΚ Live Streaming

Λαμια – ΑΕΚ Live Streaming | Lamia – AEK Live Streaming: Με το μυαλό στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος και τη μεταξύ τους αναμέτρηση το Σάββατο (20/08, 21:30) είναι Λαμία και ΑΕΚ. Οι δύο ομάδες μπαίνουν στη μάχη της νέας σεζόν έχοντας διαφορετικούς στόχους, αλλά και πολλές αλλαγές σε σχέση με πέρυσι.

Οι γηπεδούχοι επιβράβευσαν τον Τζιανλούκα Φέστα με την παραμονή του στον πάγκο του συλλόγου. Μπορεί στη διάρκεια της κανονικής περιόδου, η ομάδα να μην είχε καλή εικόνα, αλλά βελτιώθηκε στα play out και διατήρησε τη θέση στην κατηγορία, στα μπαράζ με τη Βέροια. Το καλοκαίρι έγιναν αρκετές αλλαγές στο έμψυχο δυναμικό και αποχώρησαν ποδοσφαιριστές που είχαν συνδέσει το όνομά τους με τη Λαμία τα τελευταία χρόνια.

Ωστόσο έγιναν και αρκετές προσθήκες με σημαντικότερη την απόκτηση του διεθνή Γκανέζου, Ρίτσμοντ Μποάκιε, που ολοκληρώθηκε στη διάρκεια της εβδομάδας. Εν όψει του αγώνα με την ΑΕΚ, υπάρχουν προβλήματα, καθώς ο επιθετικός Καραμάνος και ο εξτρέμ Μαρμεντίνι είναι αμφίβολοι. Επίσης, η ΠΑΕ ενημέρωσε ότι δε θα προμηθεύσει εισιτήρια στους φιλοξενούμενους οπαδούς της ΑΕΚ. Super League Ελλαδα

Ξεκινάει με αξιώσεις τη χρονιά ο «δικέφαλος»

Στην Ένωση έχουν πολύ μεγάλες αξιώσεις για τη φετινή αγωνιστική περίοδο. Είναι η σεζόν, που η ομάδα θα μπει στο νέο της γήπεδο και στόχος είναι να γίνει μία νέα αρχή με στόχο το πρωτάθλημα. Οι «κιτρινόμαυροι» δεν είχαν άλλωστε ευρωπαϊκές υποχρεώσεις και η προσοχή του νέου προπονητή, Ματίας Αλμέιδα, είναι στραμμένη αποκλειστικά στις εγχώριες διοργανώσεις και φυσικά στην κατάκτηση του τίτλου.

Η εικόνα της ομάδας στα φιλικά ήταν αρκετά καλή. Οι νέες προσθήκες φαίνεται ότι έχουν ενσωματωθεί στο πλάνο του Αλμέιδα και λειτουργούν πολύ καλά. Ειδικά οι Γιόνσον, Γκατσίνοβιτς, Πινέδα και Τσούμπερ δείχνουν εξαιρετική εικόνα μέχρι στιγμής.

Στο αγωνιστικό σκέλος, εν όψει του αγώνα με τη Λαμία, ο Αλμέιδα έχει ένα βασικό πρόβλημα. Ο Γκατσίνοβιτς τέθηκε νοκ άουτ λόγω μυϊκού προβλήματος. Οι Πινέδα και Στάνκοβιτς είχαν κάποιες ενοχλήσεις στη διάρκεια της εβδομάδας, αλλά οι πληροφορίες από το «κιτρινόμαυρο» στρατόπεδο αναφέρουν πως δεν είναι κάτι σοβαρό. Και οι δύο θα ενισχύσουν την προσπάθεια του συλλόγου στην πρεμιέρα και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα είναι και στο αρχικό σχήμα.

Λαμια – ΑΕΚ Live Streaming: «Νιώθω σαν το σπίτι μου»

Είναι μια σπουδαία στιγμή για την καριέρα μου, είμαι πολύ χαρούμενος που εντάχθηκα σε αυτή την ομάδα. Ξέρω την ιστορία του κλαμπ. Όλοι γνωρίζουν αυτή την ομάδα. Οι φίλοι μου όταν διάβασαν την πληροφορία με πήραν τηλέφωνο. Και είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα στην ομάδα. Θέλω να κερδίσω παιχνίδια, πολλά παιχνίδια. Να κατακτήσω το πρωτάθλημα και να παίξω στο Τσάμπιονς Λιγκ. Δεν βλέπω την ώρα να σας συναντήσω σε αυτό το στάδιο»!

Πολλά κρούσματα covid στην Λαμία

Αυξάνεται ο αριθμός των κρουσμάτων κορωνοϊού στη Λαμία λίγες ώρες πριν την σαββατιάτικη πρεμιέρα (20/8) πρωταθλήματος κόντρα στην ΑΕΚ. Διαβάστε αναλυτικά τηνανακοίνωση της Λαμίας:

«Η ΠΑΕ Λαμία ανακοινώνει ότι οι αρχηγοί της ομάδας μας για τη νέα αγωνιστική περίοδο είναι οι:

Saranov Bojan
Bejarano Danny
Καραμάνος Αναστάσιος
Μανούσος Γεώργιος
De Vincenti Tomas

Εντωμεταξύ με απογευματινή προπόνηση στο γήπεδο της Νέας Άμπλιανης συνεχίστηκε η προετοιμασία της ομάδας μας. Εν όψει της πρεμιέρας του πρωταθλήματος της Super League 2022-2023 το Σάββατο 20/8 στο ΔΑΚ Λαμίας “Αθ. Διάκος” με αντίπαλο την ΑΕΚ. Η προπόνηση περιελάμβανε παιχνίδια κατοχής και τακτική. Τέλος στον επανέλεγχο που πραγματοποιήθηκε για τον Covid-19 βρέθηκαν ακόμη 3 θετικά δείγματα σε μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος. Τηρούνται πιστά τα υγειονομικά πρωτόκολλα».

Λαμια – ΑΕΚ Live Streaming: Συνεχίζονται οι μεταγραφικές εξελίξεις

Για τον Ανσαριφάρντ υπάρχει ενδιαφέρον από αρκετές ομάδες του Ιράν και της Κύπρου. Αλλά σε αυτή τη συγκυρία, ο έμπειρος σέντερ φορ δεν θέλει να αποχωρήσει από την Ελλάδα. Στην ΑΕΚ ελπίζουν πως θα βρεθεί λύση, όπως και με τον Τσιντώτα, που έτσι κι αλλιώς έχει το μικρότερο συμβόλαιο απ’ όλους. Πάντως, από την ΑΕΚ αποκλείουν κατηγορηματικά την πιθανότητα να ενταχθεί κάποιος ξανά στην ομάδα, εφόσον δεν βρεθεί λύση αποχώρησης.

Λαμια – ΑΕΚ Live Streaming | Links:

Μπείτε στο Live του αγώνα

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News