Λαϊκή απαίτηση για παραμονή Δώνη σε ποστ της ΠΑΕ

Ο φόβος του Δώνη ενόψει ΑΕΛ και Παναιτωλικού

Ο Γιώργος Δώνης με μήνυμα του μέσα από τους επίσημους λογαριασμούς του Παναθηναϊκού μας καλεί να μείνουμε σπίτι στη μάχη κατά του κορονοϊού.

Όλος ο αθλητικός κόσμος μας καλεί να μείνουμε σπίτι για να συμβάλουμε έτσι στη μάχη κατά του κορονοϊού. Από αυτό δεν θα μπορούσε να απουσιάζει και ο κόους του Παναθηναϊκού, Γιώργος Δώνης.

Ο Έλληνας προπονητής έστειλε το δικό του μήνυμα μέσα από την επίσημη σελίδα των πρασίνων στο instagram.

“Είναι καιρός να προστατεύσουμε τον πατέρα μας, τη μητέρα μας και τους δικού μας ανθρώπους. Μένουμε σπίτι για να βγούμε στο τέλος νικητές” ανέφερε μεταξύ άλλων.

Στη συγκεκριμένη ανάρτηση υπήρξαν και πολλά σχόλια φίλων του τριφυλλιού που… απαίτησαν την παραμονή του Έλληνα τεχνικού.

Δείτε τα σχόλια:

Λαϊκή απαίτηση για παραμονή Δώνη σε ποστ της ΠΑΕ Λαϊκή απαίτηση για παραμονή Δώνη σε ποστ της ΠΑΕ Λαϊκή απαίτηση για παραμονή Δώνη σε ποστ της ΠΑΕ

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News