Λαφίτ: «Ο Παλάσιος μου θυμίζει τον Κανίγια!»

Λαφίτ: «Ο Παλάσιος μου θυμίζει τον Κανίγια!»

Ο δημοσιογράφος της Ιντεπεντιέντε, Νέλσον Λαφίτ μίλησε στο ertsports.gr για το νέο απόκτημα του Παναθηναϊκού, Σεμπάστιαν Παλάσιος.

Αναλυτικά:

«Είναι πολύ γρήγορος παίκτης. Χρησιμοποιεί την ταχύτητά του για να δημιουργήσει καταστάσεις για γκολ, είτε εκτελώντας ο ίδιος είτε δημιουργώντας για τους συμπαίκτες του. Το μόνο «κακό» που έχει είναι η συνέπειά του στο σκοράρισμα. Άλλωστε φαίνεται και στα στατιστικά του ότι δεν σκοράρει πολύ».

«Προτιμά να παίζει ως εξτρέμ παρότι έχει παίξει και στην κορυφή της επίθεσης. Το θετικό είναι ότι μπορεί να αγωνιστεί και στις δύο πλευρές. Παρόλα αυτά, η φυσική του θέση είναι αυτή του δεξιού εξτρέμ»

«Τα δίνει πάντα όλα μέσα στο γήπεδο. Ένα καλό παράδειγμα είναι ότι πιέζει συνεχώς την αντίπαλη άμυνα, δεν σταματάει να τρέχει όσο κουρασμένος κι αν είναι. Από εκεί και πέρα ποτέ δεν δημιούργησε πρόβλημα με κάποιον συμπαίκτη ή προπονητή του. Μπορώ να πω ότι είναι ήσυχος εκτός γηπέδου».

«Μου θυμίζει τον Κλαούντιο Κανίγια. Είναι και οι δύο πολύ γρήγοροι και προσφέρουν πολλά στο χορτάρι, χωρίς όμως να σκοράρουν συνέχεια».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News