Κύριοι, όλα καλά;

Κύριοι, όλα καλά;

Ο Παναθηναϊκός κινδυνεύει να ξεκινήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του, πάλι στα ίδια στάνταρντ, απλά με διαφορετικό προπονητή! Γράφει ο Νότης Καμπέρης.

Θα την έβρισκε μπροστά του ο Παναθηναϊκός, την χρονοτριβή στα μεταγραφικά, από τη στιγμή που πήρε την απόφαση να αλλάξει πρόσωπο στην τεχνική ηγεσία και να διαλύσει ό,τι πήγε να χτίσει με πολύ… αίμα και μεγάλο κόστος την περσινή σεζόν με τους Μπόλονι και Ντρεοσί.

Βάσεις χτίζονται ξανά από το… μηδέν από τους Γιοβάνοβιτς, Κολομπούρδα και Κόντη. Όπερ και σημαίνει, υπομονή και… μεταγραφές εν ευθέτω χρόνω και όχι τόσο… άμεσα.

Το ίδιο «στόρι» διαδραματίστηκε και με τον Πογιάτος. Η προετοιμασία ξεκίνησε χωρίς τους Μαουρίσιο, Αντονίτο, Σάντσες, Ιωαννίδη και Βιγιαφάνιες! Κι, ως τώρα, οι πράσινοι έχουν αποκτήσει μόνον τον γηγενή, Κώτσιρα από τον Αστέρα Τρίπολης…

Πραγματικά, ο Παναθηναϊκός έχει «κλείσει» εξαιρετικά φιλικά με ομάδες διαφορετικής φιλοσοφίας πάνω στο ποδόσφαιρο (Μίλαν, Μπασακσεχίρ, Άλκμααρ), ωστόσο, αποτελεί ερωτηματικό ως τώρα, τι και ποιους θα υπολογίζει ο Σέρβος προπονητής στα ματς του Ιουλίου και του Αυγούστου.

Από τις ενημερώσεις της ΠΑΕ δεν αμφισβητείται η δουλειά που γίνεται στο Κορωπί. Ο Ιβάν φαίνεται πραγματικά να’χει γίνει η… σκιά των παικτών και να τους «πρεσάρει» με τον τρόπο του. Και ενδεχομένως, να δούμε «εκπλήξεις» στο χορτάρι από ορισμένους…

…όμως, από το διαφαινόμενο «ξήλωμα» του ρόστερ, ο μοναδικός που πλήρωσε το «μάρμαρο», ως τώρα, είναι ο Μολό!

Ορθώς, ο Γιοβάνοβιτς απορρίπτει τη μία περίπτωση, μετά την άλλη. Από κει, φαίνεται τι σέρβιραν οι μάνατζερς στον Παναθηναϊκό όλα αυτά τα χρόνια και τι εκείνος έπαιρνε. Ωστόσο, παρά τον αποκλεισμό του από την Ευρώπη, το Τριφύλλι δεν έχει χρόνο για χάσιμο και καμία απολύτως, δικαιολογία, αν στραβώσει κάτι ενόψει πρεμιέρας (που δεν είναι και… μακριά!).

Υ.Γ Ημέρα γενεθλίων για τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Να είναι πολύχρονος και ευχές για ό,τι καλύτερο!

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News