Κύπριος φίλαθλος του Παναθηναϊκού παρέδωσε το πόσο των 4.000 ευρώ στον Ιακωβίδη!

Κύπριος φίλαθλος του Παναθηναϊκού παρέδωσε το πόσο των 4.000 ευρώ στον Ιακωβίδη!

Ο Κύπριος φίλαθλος του Παναθηναϊκού και του ΑΠΟΕΛ, Χάρης Βασιλείου, επ’ ευκαιρία και της αποψινής ποδοσφαιρικής φιλικής συνάντησης μεταξύ των δύο συλλόγων στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας, συνάντησε τον πρωταθλητή του Τριφυλλιού, Θοδωρή Ιακωβίδη, παραδίδοντάς του το ποσό των 4.000 ευρώ, ως χορηγία στον 30χρονο αρσιβαρίστα μας.

Ο κ. Βασιλείου, φίλος της καμπάνιας «Σύλλογος πιο Μεγάλος» και του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, από την πρώτη στιγμή που δημοσιοποιήσαμε την κίνηση ενίσχυσης του 11ου Ολυμπιονίκη του Τόκιο, ήρθε σε επαφή μαζί μας, εκφράζοντας την επιθυμία να προσφέρει το ποσό των 3.000 ευρώ, μέσω της εταιρείας του Charis V. Vasileiou Services, η οποία δραστηριοποιείται στον κατασκευαστικό τομέα της Κύπρου.

Επίσης, προσφέρθηκαν άλλα 500 ευρώ από το εστιατόριο «Τα Μπάνια» (Πάφος) και 500 ευρώ από τις εταιρείες S.N Quantity Surveyors LLC, Υπεραγορά Χ” Γιαννάκου Mas Αθηαίνου και Mikel Coffee Company Cyprus.

Στη συγκεκριμένη χειρονομία δεν έπαιξαν ρόλο μόνο τα οπαδικά αισθήματα του Παναθηναϊκού (και ΑΠΟΕΛίτη), Χάρη, αλλά και η ιαχή «Λευτεριά στην Κύπρο» του Θοδωρή Ιακωβίδη, στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Νέων, το 2014 (όπου κατετάγη στην 3η θέση), η οποία συγκίνησε ιδιαίτερα τους Κύπριους φιλάθλους.

Έπειτα από τη σημερινή προσφορά, το τελικό ποσό που καταφέραμε να συγκεντρώσουμε μέσω του «Σύλλογος πιο Μεγάλος» (το οποίο θα συνεχίσει και φέτος να ενισχύει τα ερασιτεχνικά τμήματα του μεγαλύτερου σωματείου της χώρας) για τον Θοδωρή άγγιξε τις 30.000 ευρώ (28.860 για την ακρίβεια)!

Ευχαριστούμε θερμά, για ακόμα μία φορά, όσους συνεισέφεραν με οποιοδήποτε ποσό και ελπίζουμε να συνεχίσετε να στηρίζετε την πρωτοποριακή μας προσπάθεια, η οποία αποσκοπεί στην ενδυνάμωση των ατομικών τμημάτων του Τριφυλλιού, ώστε αυτά να χαρίζουν τίτλους και διακρίσεις στον αγαπημένο μας σύλλογο.

Εντός των επόμενων ημερών θα σας ενημερώσουμε αναλυτικά για τους στόχους μας και παράλληλα θα κηρύξουμε την έναρξη της δεύτερης σεζόν της καμπάνιας. Μείνετε συντονισμένοι…

Πηγή: «Σύλλογος πιο Μεγάλος»

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News