Κυπελλούχος Ελλάδας ο Παναθηναϊκός στο Σκητ!

Κυπελλούχος Ελλάδας ο Παναθηναϊκός στο Σκητ!

Ο Παναθηναϊκός κατέκτησε το Κύπελλο Ελλάδας ΣΚΟΕ στο Σκητ και έτσι ο 1637ος τίτλος του Συλλόγου φέρει την υπογραφή της Καμπάνιας «Σύλλογος πιο Μεγάλος» που ενίσχυσε το «τριφύλλι» ώστε να δημιουργηθεί η συγκεκριμένη ομάδα.

Μια ακόμα μεγάλη επιτυχία ήρθες για το τμήμα σκοποβολής του «τριφυλλιού» και πιο συγκεκριμένα από την ομάδα σκητ του Παναθηναϊκού που πήρε το κύπελλο Ελλάδας στο Σκητ.

Οι «πράσινοι» κατέκτησαν το κύπελλο καθώς πήραν την πρώτη θέση με 160 βαθμούς, ενώ στη δεύτερη θέση ήταν ο Σκοπευτικός Όμιλος Μαλακάσας με 120 βαθμούς και στην Τρίτη θέση η Σκοπευτική Λέσχη Κρήτης με 99.5 βαθμούς.

Αξίζει να σημεειωθεί ότι πολυνίκης αθλητής του θεσμούς ήταν ο «πράσινος» Μάκης Μίτας ενώ στη δεύτερη θέση βρέθηκε ο επίσης «τριφυλλοφόρος» Γιάννης Γκογκολάκης.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News