Κύπελλο: Το κανάλι που θα δείξει τα ματς του Παναθηναϊκού

Κύπελλο: Το κανάλι που θα δείξει τα ματς του Παναθηναϊκού

Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση από την ΕΠΟ, έγινε αποδεκτή η πρόταση της Cosmote για τα δικαιώματα της διοργάνωσης του Κυπέλλου Ελλάδας.

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας έλαβε τις παρακάτω αποφάσεις.

Ενεκρίθη η έκδοση 2020 του κανονισμού αδειοδότησης της ΕΠΟ (οι πληροφορίες αναφέρουν πως απαλείφθηκε το πρόστιμο των 20.000 ευρώ για τις μη αδειοδοτούμενες ομάδες)

Έγινε αποδεκτή η επικαιροποιημένη προσφορά της ΟΤΕ Α.Ε., με βάση το νέο σύστημα διεξαγωγής της διοργάνωσης, αναφορικά με την παραχώρηση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων του Κυπέλλου Ελλάδος αγωνιστικής περιόδου 2020-21 (το τίμημα θα είναι διαφορετικό εάν παίξουν μόνο ομάδες της πρώτης κατηγορίας).

Ανανεώθηκε η συνεργασία με την εταιρεία SportRadar για 6 μήνες, βάσει των οδηγιών των FIFA & UEFA.

Παρέχεται έκτακτη οικονομική ενίσχυση ύψους 5.000 ευρώ έως το τέλος του 2020, έναντι της τακτικής τους επιχορήγησης, σε όλες οι Ενώσεις Ποδοσφαιρικών Σωματείων της χώρας.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News