Κύπελλο: Σενάριο για Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός - «Κλείδωσε» η κλήρωση

Παναθηναϊκός - Ερυθρός Αστέρας 82-86 (Highlights/vid)

Την προσεχή Πέμπτη (19/8, 12:00) θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία της ΕΟΚ η κλήρωση για τα εθνικά πρωταθλήματα (Α2 Ανδρών, Β΄ Εθνική Ανδρών, Γ’ Εθνική Ανδρών, Α1 Γυναικών, Α2 Γυναικών), καθώς και του Κυπέλλου Ελλάδας Ανδρών και Γυναικών, εκεί όπου εστιάζεται και το μεγαλύτερο ενδιαφέρον, κυρίως λόγω της ιδιομορφίας της φετινής περίπτωσης.

Στις τέσσερις αγωνιστικές της πρώτης φάσης, που θα διεξαχθούν 1, 4, 8 και 11 Σεπτεμβρίου, θα λάβουν μέρος οι ομάδες της Α2. Η ομάδα που θα… επιβιώσει από την Α2 μαζί με τις ομάδες που κατετάγησαν στις θέσεις 7-13 θα αγωνιστούν στις 15 Σεπτεμβρίου στην πρώτη αγωνιστική της δεύτερης φάσης, εκεί όπου θα δούμε και τον Ολυμπιακό.

Στη δεύτερη αγωνιστική (18/9) θα αναμετρηθούν τα δύο ζευγάρια που θα προκύψουν από την πρώτη. Οι ομάδες που θα προκριθούν θα σχηματίσουν τα προημιτελικά μαζί με τις ομάδες 1-6 της περασμένης Basket League, δηλαδή Παναθηναϊκό, Λαύριο, ΑΕΚ, Προμηθέα, ΠΑΟΚ και Περιστέρι.

Συνεπώς είναι πολύ πιθανό να δούμε ντέρμπι νωρίς, καθώς ο Ολυμπιακός που εξασφάλισε την άνοδό του θα μπει νωρίτερα από την πρώτη εξάδα της περασμένης Α1 στον θεσμό.

Η ανακοίνωση της ΕΟΚ:

Η κλήρωση των Εθνικών Πρωταθλημάτων (Α2 Ανδρών, Β΄ Εθνική Ανδρών, Γ’ Εθνική Ανδρών, Α1 Γυναικών, Α2 Γυναικών), καθώς και του Κυπέλλου Ελλάδας Ανδρών και Γυναικών, θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη (19/8) στις 12.00 στα γραφεία της ΕΟΚ, χωρίς την παρουσία του κόσμου.

Η κλήρωση θα μεταδοθεί απευθείας μέσα από το κανάλι της ΕΟΚ στο YouTube (youtube.com/hellenicbf), ενώ θα υπάρχει άμεση ενημέρωση και στο σάιτ της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News