Κύπελλο: Ορίστηκε το ματς με Ατρόμητο

Κύπελλο: Ορίστηκε το ματς με Ατρόμητο

Σε δύο δόσεις θα πραγματοποιηθούν οι πρώτοι αγώνες στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας, το διήμερο Τετάρτη (27/1) και Πέμπτη (28/1).

Η ΕΠΟ ανακοίνωσε την Πέμπτη (21/1) το πρόγραμμα των αναμετρήσεων για τον δεύτερη τη τάξει θεσμό του ελληνικού πρωταθλήματος και την Τετάρτη 27 Ιανουαρίου θα διεξαχθούν τρεις αναμετρήσεις, όπου ο Πανιώνιος θα παίξει απέναντι στον ΠΑΟΚ, ο Παναθηναϊκός θα υποδεχθεί τον Ατρόμητο και ο Ολυμπιακός τον Αστέρα Τρίπολης, ενώ την Πέμπτη 28 Ιανουαρίου η ΑΕΚ θα παίξει κόντρα στον Ηρακλή.

[ads2]

Αντίθετα, οι επαναληπτικοί θα γίνουν σε τέσσερις ξεχωριστές μέρες, μια και την Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου θα γίνει η ρεβάνς του Αστέρα Τρίπολης με τον Ολυμπιακό, την Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου ο Ηρακλής θα παίξει με την ΑΕΚ και την επόμενη εβδομάδα θα γίνουν τα άλλα δύο ματς. Συγκεκριμένα, την Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου ο Ατρόμητος θα αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό και την Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου, ο ΠΑΟΚ θα παίξει απέναντι στον Πανιώνιο.
Συνοπτικά το πρόγραμμα:

Οι πρώτοι αγώνες:
Τετάρτη 27 Ιανουαρίου
Πανιώνιος – ΠΑΟΚ (15:00)
Παναθηναϊκός – Ατρόμητος (17:15)
Ολυμπιακός – Αστέρας Τρίπολης (19:30)
Πέμπτη 28 Ιανουαρίου
ΑΕΚ – Ηρακλής (19:30)
Οι επαναληπτικοί:
Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου
Αστέρας Τρίπολης – Ολυμπιακός (19:30)
Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου
Ηρακλής – ΑΕΚ (19:30)
Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου
Ατρόμητος – Παναθηναϊκός (19:30)
Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου
ΠΑΟΚ – Πανιώνιος (19:30).

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News