Το κύπελλο και τα μάτια σας!

Το κύπελλο και τα μάτια σας!
[ads] Η Ευρώπη “τέλειωσε”, το πρωτάθλημα θα τελειώσει και αυτό σύντομα – εκτός αν γίνουν συγκλονιστικές αλλαγές – και η κατάκτηση του κυπέλλου μοιάζει επιβεβλημένη! Γράφει ο Παναγιώτης Χριστουλάκης
Μετά το στραβοπάτημα με τον Ηρακλή και το εντός έδρας “Χ” για το κύπελλο, ο Παναθηναϊκός πρέπει να κερδίσει οπωσδήποτε στην Κρήτη για να “ρεφάρει”, ακόμη και αν αυτό γίνει με 0-1 και με κάκιστη εμφάνιση. Σημασία στο αυριανό ματς έχουν οι τρεις πόντοι.

Το κύπελλο είναι ο πιο εφικτός στόχος και κόντρα σε έναν πάντα αντί-Παναθηναϊκό ΟΦΗ η ομάδα θα βρει δυσκολίες τις οποίες θα πρέπει να ξεπεράσει για να κερδίσει.

Ίσως για αυτό θα έπρεπε να δούμε και μερικούς βασικούς στην σύνθεση της ομάδας και όχι ένα ολοκληρωτικό rotation.

Η ισοπαλία ή ακόμη και η ήττα, πέρα από την απομάκρυνση (ΕΛΠΊΖΟΥΜΕ) του Ιταλού “προπονητή”, θα θέσουν σε κίνδυνο την πορεία της ομάδας στο θεσμό. Έναν θεσμό που ο Παναθηναϊκός πρέπει να κατακτήσει για να δώσει λίγη χαρά στον κόσμο του και να χτίσει νέες (ναι, πάλι) βάσεις για τη συνέχεια.

Υ/Γ: Ίσως αν είχε απομακρυνθεί ο Αντρέα Στραματσόνι όταν έπρεπε, όλα να ήταν αλλιώς τώρα. Η ιστορία έδειξε ότι όταν ο Γιάννης Αλαφούζος επέμενε στο να κρατήσει καμένα χαρτιά (Φερέιρα, Αναστασίου) παραπάνω από όσο έπρεπε, τότε έκανε διπλό κακό. Από την μία, η κατάσταση στην ομάδα ήταν κάθε φορά οριακή και από την άλλη, οι ίδιοι προπονητές άκουγαν πολλά παραπάνω “μπινελίκια” από όσα άξιζαν να ακούσουν.Eλέγξτε επίσης

«Καμία συζήτηση για ανανέωση από Παναθηναϊκό, ενδιαφέρον από αλλού»

«Καμία συζήτηση για ανανέωση από Παναθηναϊκό, ενδιαφέρον από αλλού»

Ο Μπαρτ Σένκεφελντ, σύμφωνα με τον μάνατζερ  του δεν έχει συζητήσει με τον τον Παναθηναϊκό …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.