Κύπελλο: Φαβορί για την πρόκριση ο Παναθηναϊκός

Παναθηναϊκός: Σίγουρη πρόκριση στο Περιστέρι δίνουν οι μπουκς!

Φαβορί για την πρόκριση στους «16» ο Παναθηναϊκός κόντρα στον Ατρόμητο…

Όλα έτοιμα για τη φάση των «32» του Κυπέλλου Ελλάδος. Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τον Ατρόμητο σε νοκ άουτ αγώνα, θέλοντας την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Ένας από τους στόχους της ομάδας του Ιβάν Γιοβάνοβιτς για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο είναι αναμφίβολα η κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδος. Σε αυτό το πρώτο ματς που καλούνται να δώσουν οι «πράσινοι» παρουσιάζονται από τις στοιχηματικές ως το φαβορί για την πρόκριση.

Το «διπλό» του Παναθηναϊκού προσφέρεται σε απόδοση 2.08 κι αυτό αφορά τα 90 αγωνιστικά λεπτά. Υπενθυμίζεται πως πρόκειται για νοκ άουτ παιχνίδι. Σε περίπτωση που υπάρξει ισοπαλία, οι δύο ομάδες οδηγούνται στην παράταση κι αν χρειαστεί ακολουθεί η διαδικασία των πέναλτι. Η πρόκριση του Παναθηναϊκού στην επόμενη φάση «παίζει» σε απόδοση 1.54.

Για τον αγώνα προσφέρονται αρκετά ειδικά στοιχήματα, ενώ θα υπάρξουν και πολλές αγορές κατά τη διάρκειά του, στο Live Betting.

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ – 21+ | ΠΑΙΞΕΙ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News