Κύπελλο Eλλάδας: Την Πέμπτη στις 12/1 η κλήρωση - Ανοικτό το σενάριο για αιώνιο ντέρμπι στα ημιτελικά

Παναθηναϊκός: Δεν είναι περίεργη η συντριβή...

Την Πέμπτη, 12/1 θα γίνει η κλήρωση για το Final 8 του Κυπέλλου Ελλάδας.

Εκεί θα καταρτιστούν τα ζευγάρια των προημιτελικών και των ημιτελικών με τον Παναθηναϊκό να βρίσκεται στη δεύτερη θέση του πρωταθλήματος.

Ο Πανιώνιος θα μάθει τη θέση του, ανάμεσα στις οκτώ ομάδες που θα διεκδικήσουν το φετινό Κύπελλο στο Final 8 της Κρήτης, με την κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί.

Ο νικητής του Unicef Throphy δεν θα έχει κανένα περιορισμό στη θέση που μπορεί να πάρει (από 1 έως 8), κάτι που σημαίνει ότι ανάλογα με τη θέση που θα λάβει, οι ομάδες της Basket League θα… πέσουν καμία μία.

Εκτός αν η ομάδα της Νέας Σμύρνης πάρει τον αριθμό 8.

Κατόπιν θα καταρτιστούν τα ζευγάρια όπως στα playoffs: 1-8, 2-7, 3-6, 4-5.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

Την Πέμπτη 12/1 θα διεξαχθεί η κλήρωση για τη Δ’ φάση του κυπέλλου ανδρών και συγκεκριμένα όπως προβλέπεται από την προκήρυξη για τη θέση που θα καταλάβει η ομάδα που κατέκτησε το UNICEF Trophy, δηλαδή ο Πανιώνιος.

Η θέση που θα καταλάβει, θα μετακινήσει προς τα κάτω τις υπόλοιπες ομάδες, ενώ εξυπακούεται ότι δεν αλλοιώνεται η σειρά κατάταξης των ομάδων της basket league εφόσον ο Πανιώνιος λάβει τον αριθμό 8.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News