Κύπελλο: Απέκλεισε την ΑΕΚ ο Παναθηναϊκός

Κύπελλο: Απέκλεισε την ΑΕΚ ο Παναθηναϊκός

Παρά τις δύο σημαντικές των Σγουρίδη και Χατζηγούλα ο Παναθηναϊκός, με εξαίρεση ένα οκτάλεπτο, έπαιξε πολύ καλό πόλο και πήρε τη νίκη επί της ΑΕΚ με σκορ 10-6 και συνάμα την πρόκριση στην Β’ προκριματική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας πήρε ο Παναθηναϊκός, ο οποίος νίκησε την ΑΕΚ στην έδρα του με σκορ 10-6.

Οι «πράσινοι» αν και ξεκίνησαν ιδανικά στην αναμέτρηση, αποκτώντας προβάδισμα τριών τερμάτων (3-0), είδαν την ΑΕΚ να βγάζει αντίδραση στην δεύτερη περίοδο και να ισοφαρίζουν σε 4-4, σκορ το οποίο παρέμεινε έως το τέλος του ημιχρόνου,

Στην επανάληψη, η ομάδα του Δημήτρη Μάζη έβγαλε αντίδραση στα γκολ των παικτών της «Ένωσης» και με ένα σερί 4-1 πήραν… αέρα τριών τερμάτων. Στην τέταρτη και τελευταία περίοδο, οι παίκτες του Παναθηναϊκού δεν… κάθισαν στο προβάδισμα που είχαν, το οποίο διεύρυναν στα πέντε τέρματα. Το μόνο που μπόρεσε να κάνει η ΑΕΚ, μέχρι το τέλος ήταν η μείωση του σκορ, για το τελικό 10-6.

Ο Παναθηναϊκός θα μάθει τον αντίπαλό του στην επόμενη φάση στην κλήρωση, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη (12/1) στις 13.00, στα γραφεία της ΚΟΕ.

Τα οκτάλεπτα: 3-1, 1-3, 4-1, 2-1

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News