Κυκλοφόρησε πόστερ μάχης μεταξύ Light και Snik!

Κυκλοφόρησε πόστερ μάχης μεταξύ Light και Snik!

To Cage Survivor είναι αυτό που τις τελευταίες μέρες έριξε…πρόταση στο τραπέζι για μία μάχη των ράπερ στο κλουβί μετά τα σοβαρά επεισόδια στα Mad Awards.




To promotion μάλιστα έδωσε στο φως της δημοσιότητας ένα πόστερ μάχης για τίτλο, με ημερομηνία και τόνισε στην ανακοίνωση πως αυτό θα μπορούσε να είναι το επόμενο main event.




Nα θυμίσουμε πως υπήρξαν έντονες αντιδράσεις από την μαχητική κοινωνία για την ιδέα του promotion ωστόσο φαίνεται πως προκαλεί γκελ στο κοινό αυτό το ματσάρισμα. Η προτεινόμενη ημερομηνία είναι στις 20 Νοεμβρίου στο «The Core Sports Center»!




Στους δύο τραγουδιστές είχε προταθεί και αγώνας πυγμαχίας ωστόσο τελικά δεν έγινε… Πρόσφατα ο Light ρωτήθηκε για το ενδεχόμενο να αναμετρηθεί στο κλουβί με τον αντίπαλο ράπερ, ρίχνοντας το μπαλάκι στην άλλη πλευρά. «Ρωτήστε εκείνον», σχολίασε.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News