Διερευνητικές επαφές -την προηγούμενη εβδομάδα και πριν φύγει για Ισπανία ο τεχνικός διευθυντής- για την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής έκανε ο Τσάβι Ρόκα με τους Φράνκο Μουσίς και Τζιανέλι Ιμπουλά.
Ο Καταλανός τεχνικός διευθυντής, σύμφωνα με πληροφορίες του newspao.gr, έχει κάνει μια επαφή και τίποτε παραπάνω με την πλευρά των Μουσίς και Ιμπουλά.
Ο πρώτος είναι Αργεντινός, 28 ετών και αγωνιζόταν στην πατρίδα του, στην Χιμνάσια. Η τωρινή του αξία ανέρχεται στις 650 χιλιάδες ευρώ σύμφωνα με το Transfermarkt. Φέτος, αγωνίστηκε σε δέκα αγώνες και σημείωσε ένα γκολ.
Ο δεύτερος είναι κι αυτός στην ίδια ηλικία, κατάγεται από τη Δημοκρατία του Κονγκό και έμεινε ελεύθερος από την Σότσι.
Η περίπτωσή του κρίνεται ακριβή για τον Παναθηναϊκό, συγκριτικά με τα όσα απαιτεί ο Μουσίς. Πριν μετακομίσει στη Ρωσία, έπαιζε στη Στόουκ Σίτι. Η χρηματική του αξία φτάνει το 1,5 εκατ. ευρώ σύμφωνα με το Transfermarkt!