Κρίσιμο τρίμηνο: Athens Alive, στόχοι, μεταγραφές, πωλήσεις

Έγινε νέα συνάντηση Κυβέρνησης - Athens Alive

Στο επόμενο τρίμηνο θα ξεκαθαρίσει το τοπίο γύρω από το Athens Alive και ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος θα μάθει κατά πόσο μπορεί να προχωρήσει το πολλά υποσχόμενο εγχείρημα. Παράλληλα, οι εξελίξεις γύρω από το ποδοσφαιρικό τμήμα θα είναι καθοριστικές για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο.

Όπως έχει παραδεχτεί και ο ίδιος ο διοικητικός ηγέτης ΚΑΕ – Ερασιτέχνη, περισσότερες εξελίξεις για το Athens Alive θα προκύψουν τα Χριστούγεννα.

Μέσα στο επόμενο τρίμηνο θα υπάρξουν νέες επαφές με την Κυβέρνηση για να «τρέξουν» οι διαδικασίες για την υλοποίηση του πρότζεκτ. Εάν δεν προκύψει κάποιο πρόβλημα, τότε, οι πιθανότητες ενασχόλησης του Γιαννακόπουλου με την ΠΑΕ θα αυξηθούν.

Ακόμη, ο Παναθηναϊκός θα ‘χει βγάλει ένα δύσκολο πρόγραμμα με τρία ντέρμπι (ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Ολυμπιακός) και μερικές άλλες δύσκολες εξορμήσεις εκτός Αθήνας (Άρης, ΟΦΗ). Τον Γενάρη θα υπάρξει μια πληρέστερη εικόνα για το που στοχεύει η ομάδα του Γιώργου Δώνη.

Παράλληλα, μεγάλο ενδιαφέρον συγκεντρώνεται και στα μεταγραφικά. Θα γίνει γνωστό το ποσό το οποίο θα διαθέσει ο Παναθηναϊκός, για μεταγραφές την χειμερινή μεταγραφική περίοδο.

Επίσης, ο Νίκος Νταμπίζας θα τρέξει τις διαδικασίες για ανανέωση συμβολαίου τουλάχιστον σε τρεις ποδοσφαιριστές (Μπουζούκη, Χατζηγιοβάνη, Εμμανουηλίδη) με αυξημένες αποδοχές. Φυσικά, υπάρχει και το σενάριο το «τριφύλλι» να πουλήσει ποδοσφαιριστές.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News