Κρίσιμες οι επόμενες δύο εβδομάδες: «Έρχονται αλλαγές στον Παναθηναϊκό, αν...»

Παναθηναϊκός: Ανακοινώνεται ο προπονητής

Υπάρχει τεράστια απογοήτευση στο στρατόπεδο του Παναθηναϊκού, όχι από την ήττα κόντρα στη Φενερμπαχτσέ αλλά από τη γενικότερη συμπεριφορά του Τριφυλλιού στο παρκέ στο 40λεπτο.

Προβληματισμένοι εμφανίζονται οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού μετά τη βαριά ήττα από την πρωτοπόρο της βαθμολογίας Φενέρ στην Κωνσταντινούπολη.

Η ανησυχία πηγάζει από το γεγονός πως οι «πράσινοι» παραιτήθηκαν από νωρίς κόντρα στην ομάδα των Ιτούδη και Καλάθη.




Οι επόμενες 15 μέρες θα είναι καθοριστικές για το Τριφύλλι, όπως ειπώθηκε στην εκπομπή «Magic Euroleague» του SDNA. Τα παιχνίδια με Καρδίτσα (εκτός) και Μπολόνια – Βιλερμπάν (εντός) θα καθορίσουν το μέλλον του μπασκετικού τμήματος.

Ποιανών η καρέκλα… τρίζει; Του Πεδουλάκη; Του Ράντονιτς; Του υπόλοιπου τεχνικού επιτελείου; Του… Γκριγκόνις που είναι η σκιά του εαυτού του; Του «αρχηγού» Παπαγιάννη; Τα επόμενα παιχνίδια θα δείξουν τον δρόμο…

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News